Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nők, milyen fizetés alatt nem...

Nők, milyen fizetés alatt nem állnátok szóba egy férfivel?

Figyelt kérdés

Természetesen nem havi 10 millió és társaira gondolok (nem lehet mindenki Vajnáné), de azért van egy minimum szint mindenkinél.

Nettó hány ft ami alatt azt mondanátok, hogy köszi, inkább kihagyom ezt a pasit?

2020. júl. 12. 13:23
1 2 3 4
 21/31 Ami igaz az igaz ***** válasza:
90%

JESSZUSOM...

Most próbáljunk meg gondolkozni is...

Ha csak a lelkitársi szeretet meg boldogság számítana de szeretettel nem lehet jól lakni...

Ha csak a pénz és a hatalom számítana akkor igencsak szok ember magányosan maradna...

Egyrészt ott a genetikánk amitől a pénzes, hatalmas embereket vonzónak találjuk. Sok ember ennek az állatias ösztönnek hódolnak be. Ez így alakult ki bennünk hogy az udódoknak a legjobbat akarjuk. Ennek hülyeség is lenne ellent mondani, senki nem akarja hogy a gyereke szenvedjen. Gondoljatok bele milyen jó dolga volt anno hogyha egy törzsfőhöz házasodott be.

Másrészről ott vannak az érzelmek, boldogság ami szintén ösztönös. Ez az ember jutalmazási rendszere ami minden jó élményt amit kap tőlünk boldogsággal jutalmaz. (Stessz nélküli életet jutalmazza ebben az esetben.)

Harmadrészt ott van hogy okos találékony művelt. Minő meglepetés... ez is ösztönös és azért hogy a párunk minél több gondot meg tudjon oldani amit te nem tudnál.

Negyedrészt ott a szépség és egészség. Fura hogy ezt senki nem említette, úgy tűnik ez lejárt lemez. De ki ne szeretné hogy az utóda szép és egészséges genetikájú legyen.

Bármelyiket is részesítitek előnyben TÉVEDTEK.

A JÓL élés ugyan olyan fontos mint a MEG élés. Tulajdonképp a párválasztás / családalapítás csak egy vállalkozás / befektetés. Minél korábban tszed annál kockázatosabb minél később annál nehezebb becsatlakozni.

Ha túl korán találsz párt akkor 80% hogy kiderül valójában egy paraszt. Nagy része vállással végződik, kissebb része pedig nem akar már új kapocsolatot és inkább szenved a szar kapcsolatában. A maradék 20% csapatként összefog és sikerül letenniük egy rendes szakmát / diplomát és a befektetés / párkapcsolat megtérül.

Ha túl későn akkor pedig lehet hogy pénzes vagy de már az összes jó nőt / pasit / befektetést lefoglalták. Ebben az esetben vagy barominagy mázlid van és találsz valakit aki szintén eddig várt vagy beházasodsz valakihez aki már elvállt. (Vagy elvesz egy beválalós 18 évest akiről tudja hogy a pénzéért fog szeretni)

Összességében fontos a pénz és fontos az is hogy boldog legyél. A szépség és a tudás már csak plusz dolog ha van interneten PH és Wiki :). Magyarországon pedig jelen állásban fontosabb az anyagi biztonság mint a szerelem, ezért is van annyi idegbajos párkapcsolat.

#13 #17 elismerésem, felüdülés volt olvasni a válaszotokat.

2020. júl. 12. 16:13
 22/31 anonim ***** válasza:
38%

Elmúlt a remegésem, mert megjött a fizetésem.

Indul a celebration, mert megjött a fizetésem. XD

2020. júl. 12. 16:21
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy párkapcsolat lényege tulajdonképp az hogy könnyebb legyen problémákat megoldani mint egyedül. Ha több problémád van vele mint egyedül akkor...
2020. júl. 12. 16:25
 24/31 anonim ***** válasza:
96%

18-as, nem fenéket. Pont. Ne idézgess engem, mert csak magadat teszed nevetségessé.

Ahogy a 19-es mondta, marhára nem a pénzről írtam. Persze ezt nehéz lehet neked felfogni, nyilván azért tagadod ilyen hevesen az elvárható szellemi szintet, mert neked nincsen...

Ja és miért is akarsz te diplomás nőt, ha neked nincs? És miért is háborodsz fel, ha ő elvárja ugyanazt, amit nyújtani tud?

2020. júl. 12. 16:29
 25/31 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem sokkal fontosabb,hogy a férfi jól akarjon keresni.

Pillanatnyilag nem keres jól az nem baj.

Legyen ambiciózus, keresse a lehetőséget és ne a meleg pocsolyában dagonyázzon.

Az a legrosszabb típus, aki elvan a meleg állóvízben.

2020. júl. 12. 17:41
 26/31 anonim ***** válasza:
81%
Én nőként megteremtem magamnak a saját egzisztenciámat, így számszerűen nem érdekel az összeg, sokkal jobban érdekel, hogy hova szeretne jutni az életben, hogyan akarja fejleszteni magát, hogy együtt közösen tudjuk felépíteni az életünket. Ha beéri ugyanazzal a munkával és fizetéssel egy életen át és nincs benne igény a fejlődésre, akkor biztosan nem az én emberem, légyen tanár vagy vállalkozó..
2020. júl. 12. 17:58
 27/31 anonim ***** válasza:
84%
Miért nehezíteném meg a dolgom? Biztos találnék olyan lelkitársat is, aki csòrò. De ha van olyan, aki nem, akkor miért ne azt válasszam? Kövezzetek meg...
2020. júl. 13. 09:23
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Te még mindig nem fogod fel, hogy nem arról van szó, hogy valaki összejön valakivel azért, mert tetszik neki? Hanem arról, hogy valaki elkezdte szidni a (többségében diplomás) nőket, hogy ugyan miért akarnak ők diplomás pasit, mi az, hogy ezt elvárják. Hát azért várhatják el, mert nekik is van. Te meg nem várhatod el, ha neked nincs. Vagyis elvárhatod, csak elég gáz.

A pénzedért meg nem fog automatikusan egy normális diplomás nő rád repülni, mert azzal nem adnak intelligenciát is vagy épp közös érdeklődési kört. Hülyék vannak persze, akik igen, de ez nem általános, pláne a tanult emberek között (és igen, vannak tisztességesek a tanulatlanabbak közt is, mielőtt ebbe köt bele valaki).

2020. júl. 13. 12:01
 29/31 anonim ***** válasza:
77%

#28 Ha elnézzük hogy milyen bunkón fogalmaztál akkor van némi igazság benne.

Most pont abban az időben vagyunk amikor változás állt be ebbe.

Régen (kb 50 éve) elvárás volt hogy a férfi sokat keressen a nő pedig szűz legyen (így volt...).

Ma pedig még nem is tudjuk milyen irányba de afelé haladunk hogy a nő és férfi közötti "kötelességek" egyenlővé vállnak vagy megcserélődnek. Ez azt jelenti hogy már vannak férfiak kik végzik a házimunkát és vigyáznak a gyerekre, és vannak nők kik igen remek karriert futnak be.

A vitát az okozza hogy most vannak akik még ezt a régi stabil megszokott rendszert pártolják. Mint a gazdag pasit kereső nők és a "minta" háziasszont kereső férfiak. (Semmi baj nincs azzal hogy nem bízunk az újban és inkább a bevállt módszerhez ragaszkodunk)

És vannak a felvilágosultak akik elutasítják ezt a megosztó szerepfelosztást és a kapcsolatukra úgy tekintenek mint egy csapatra akik megosztják a "feladatokat" és együtt oldanak meg mindent. (Ezzel sincs semmi baj hisz Darvin is egyenlőként kezelte feleségét és ő 200 éve élt)

Döntés kérdése hogy pénzeszsákként tekintünk a kapcsolatunkra vagy befektetésként vagy csapatként vagy stb...

Ha jó neked a kapcsolatodban akkor teljesen mindegy miért házasodtál oda.

2020. júl. 13. 14:19
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

~100-150ezer.

Én ennél többet keresek jóval, az nem zavar ha a pasi nálam kevesebbet kap, de azért önfenntartó legyen, ne nekem kelljen mindent állni...

(Ha épp most átmenetileg nincs melója vagy ilyesmi, az nem gond, de hosszú távon azért keressen az említett összeg fölött.)

Igen, lelki társat keresek, pont ezért van egy alsó határ nálam, mert nem eltartott valakit akarok magam mellé hanem TÁRSAT, akivel közösen nézünk szembe az élet viszontagságaival. :) Egyébként annak se örülnék pont emiatt, ha kétszer-háromszor annyit keresne mint én. Legjobb ha nagyságrendileg egyenlő.

(Én nem akarok gyereket, de ha akarnék akkor inkább 300 környékét mondanám, mert ha én kiesek melóból, a gyerek akkor is kérne enni, ráadásul egy gyerek mellett szerintem sokkal nagyobb vésztartalékot érdemes felhalmozni.)

2020. júl. 15. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!