Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kezdő Java fejlesztőként...

Kezdő Java fejlesztőként mennyi az a bruttó fizetés, amit kérhetek? Részletesebben lent!

Figyelt kérdés
Most végeztem egyetemen(illetve abszolvált státuszban vagyok, szóval a diplomát még nem kaptam meg). A szakmai gyakorlaton kívül hasznos munkatapasztalatom még nincs. Ismerem a Java SE, EE, HTML5, CSS3, JavaScript, MySQL technológiákat. Angolul az írott szövegeket értem, a beszédet is nagyjából, de én magam beszélni annyira nem tudok. Ezek függvényében tenném fel a fenti kérdést. Van egy állás amire szeretnék jelentkezni, és kérik a fizetési igényt, de nem tudom mi az amit reálisan elkérhetek a fentiekkel.
2020. júl. 11. 01:37
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Bruttó 500 000 Forint az alja.

[link]

2020. júl. 11. 02:40
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

Persze :D

Orulhetsz ha netto 200 meglesz, ebbol lesz persze sokszorosa, de kezdokent ne lepodj meg ha annyit adnak mint egy arufeltoltonek

2020. júl. 11. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Bruttó 400.000 Ft-ot kérnék ha mai nap lenne az interjú. Ez ilyen átlagos kezdő fizetés... (Amúgy sok sikert!)
2020. júl. 11. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Viszont az angol az baj hogy nem megy. Én is így voltam pár éve, lediplomáztam, de nem tudtam jól beszélni es nagyon nehezen kaptam normális állást. Szóval le kellett ülnöm és rendesen megtanulni angolul. Javaslom, hogy állj rá te is, mert alapelvárás lassan ebben a szakmában.

Sajna ez van, én is jobban szeretem az anyanyelvem, de hát nincs mit tenni, le kell nyelni a békát.

2020. júl. 11. 09:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Na lehet linkelni a 300ks kezdo programozoi allashirdeteseket. Nem 1-2 ev tapasztalat, hanem kezdo :)
2020. júl. 12. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Van diplomád? Mert csak olyat tudok, ahol követelmény. Privátban küldöm, ha van neked.
2020. júl. 13. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!