Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy állásinterjún ha azt...

Egy állásinterjún ha azt látják, hogy zavarban vagyok és szociális fóbiám van, akkor nem fognak felvenni?

Figyelt kérdés

Nem szeretek beszélni, nagyon zavarban vagyok. Hajlamos vagyok arra, hogy elkezdek remegni vagy dadogni ha idegenek elött kell beszélnem. Utálom azt, ha magamról kell beszélnem. Igazából magamat is utálom.

Hiába szereztem diplomát, ha a szociális képességeim a béka segge alatt vannak akkor legfeljebb a gyártósorra leszek jó?

A HR-eseknek nem leszek szimpatikus.

2020. júl. 8. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen pozícióra jelentkezel. Ha a munkakör nem követeli meg, hogy emberekkel találkozz, kommunikálj, engem interjúztatóként nem befolyásolna.
2020. júl. 8. 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
ahogy az első mondja. gondolom nem olyan diplomád van, amihez kifejezetten ilyen készségek kellenek, hiszen tudtad ezt magadról mindig is. én pl. fordító lettem, a kutyát nem érdekli, hogy szóban nem bírok megnyilvánulni.
2020. júl. 8. 23:25
 3/3 anonim ***** válasza:
40%
Sebaj fóbiás! Ez a rutinnal egyre kevésbé lesz nehéz, csak el kellene kezdeni a rutinszerzést, hadd folyjon az élet!
2020. júl. 8. 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!