Tapasztalat, információ, bármi az “Ömer GMBH” cégről?
Légiutas-kísérőket toboroz álláskereső portálon, de “enyhén” gyanús nekem. Ráadásul friss hirdetés, csak ugye a jelenlegi helyzetben nehezen hiszem, hogy valódi munka az, amit hirdet. Tekintve, hogy minden légitársaság kis híjján becsődölt. Elküldtem egy cv-t azért, kíváncsi voltam és kaptam másnak választ, hogy várnak x napon x órakor interjúra, csinosan, milyen ruhában stb. Természetesen nem mentem el, visszaírtam az emailre, hogy megkérdezzem melyik légitársaság ez pontosan. Persze választ nem kaptam.
Nem lepődtem meg amúgy, csak mégis érdekelt milyen cég ez...
Tapasztalat? Szerintem vagy lehúzás, hogy fizess be adott összeget és kiképeznek, vagy kamu minden és így gyűjtenek lányokat másfajta “munkára”.. if know what I mean. Bizonyos “Merő Miklós” várt volna interjúra, de szegénynek annyira pocsék a helyesírása, hogy támadtak bennem kétségek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!