Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek alul vagyok...

Szerintetek alul vagyok fizetve? (könyvelő)

Figyelt kérdés

Szóval egy picit több, mint 2 éve dolgozom könyvelőként egy budapesti kb. 100 fős német hátterű cégnél. Előtte 6 hónapig egy SSC-ben voltam AR könyvelő, de nem jött be ezért váltottam. Azelőtt pedig más területen dolgoztam. Így összesen szűk 3 év tapasztalatom van pénzügyön.

A bruttó keresetem idén januártól 425 ezer forint per hó, ezenkívül az éves cafeteria keret 400 ezer forint (br.)

A főbb feladataim:

- Bejövő szállítói számlák könyvelése (nem az összeset, csak egy részüket könyvelem én)

- Kimenő fizetések előkészítése, jóváhagyatása, indítása

- Napi, heti riportok készítése a vezetőségnek (helyi és központi management részére is)

- Kollégák bankkártyás költéseinek könyvelése

- Tárgyi eszközök aktiválása, könyvelése

- Értékcsökkenés számítás, könyvelés

- KSH, MNB statisztikák készítése

- Auditokban való részvétel

- Havi, éves zárásban való részvétel

- Szabadság vagy betegség esetén többi kolléga helyettesítése

Angolt kell használni, bár egy B1-es szint is elég.

Én kicsit kevésnek érzem a fenti feladatokhoz a fizetésem, a napi 8 órám fullra ki van töltve, záráskor túlóra is van. A kezdő fizetésem 2018 májusában br. 400 ezer forint volt.

Szerintetek mennyi lenne a reális 3 év után és 2 idegen nyelv tudással?

2020. júl. 5. 21:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
70%
Persze azt úgy is értetek hogy az + a fizum mellé persze azt nem számoltam bele csak még jegyeztem hogy az béren felüli juttatás
2020. júl. 6. 10:12
 22/26 anonim ***** válasza:
12%

Csak nálunk pl ezt kettős mércével kezelik. Amikor amikor nekik jobb bele számolják, amikor nekik nem jó, nem számolják bele.

Annak örülök, hogy itt is tudjátok:)

2020. júl. 6. 10:20
 23/26 anonim ***** válasza:
77%

Hát nézd

Feleségem is könyvelő, mérlegképes, ennyit se keresett a gyerek szuletese előtt.beosztottjaim fizikai munkások nálad jobban keresnek.

Amikor feleségem berszamfejt és mindenki többet keres nála az zavarja

De ez ezért ezt tudja.

Szóval mihez képest.

2020. júl. 6. 14:31
 24/26 A kérdező kommentje:
Csak azért merült fel bennem ez a kérdés, mert sok ismerősöm br. 500-600-700 ezres fizetésekről beszél. Ők Nokia, GE, IBM, BP, BT, Vodafone helyeken dolgoznak könyvelőként, pénzügyi munkatársként/analystként. Kb. annyi vagy picit több tapasztalatuk van mint nekem.
2020. júl. 6. 15:08
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát lehet keveset keresel. Én kb 6 éve vettem fel frissen végzett matektanárt, gazdasági asszisztensnek heti 20 órába nettó 180000 ért, egy 70 fős céghez. Azóta már kb 5 éve eljöttem, de ő még mindig ott van azóta átrakták 6 órásba és pénzügy vezető helyettes lett. de nem tudom mennyi lett a fizuja nem kérdeztem még tőle.
2020. júl. 6. 15:19
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Vannak jobban fizető SSC-k is, ahol jobban kereshetsz ennél, de 2 év tapasztalattal nem mondanám nagyon alacsonynak a fizudat. Viszont most egy gazdasági válság van, így ha azt látod, hogy stabil a pozíciód, szerintem nem érdemes váltanod most. Akkor itt húzz le még egy évet aztán a korona után jelentkezz be ezekhez a cégekhez.
2020. júl. 6. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!