Szerintetek alul vagyok fizetve? (könyvelő)
Szóval egy picit több, mint 2 éve dolgozom könyvelőként egy budapesti kb. 100 fős német hátterű cégnél. Előtte 6 hónapig egy SSC-ben voltam AR könyvelő, de nem jött be ezért váltottam. Azelőtt pedig más területen dolgoztam. Így összesen szűk 3 év tapasztalatom van pénzügyön.
A bruttó keresetem idén januártól 425 ezer forint per hó, ezenkívül az éves cafeteria keret 400 ezer forint (br.)
A főbb feladataim:
- Bejövő szállítói számlák könyvelése (nem az összeset, csak egy részüket könyvelem én)
- Kimenő fizetések előkészítése, jóváhagyatása, indítása
- Napi, heti riportok készítése a vezetőségnek (helyi és központi management részére is)
- Kollégák bankkártyás költéseinek könyvelése
- Tárgyi eszközök aktiválása, könyvelése
- Értékcsökkenés számítás, könyvelés
- KSH, MNB statisztikák készítése
- Auditokban való részvétel
- Havi, éves zárásban való részvétel
- Szabadság vagy betegség esetén többi kolléga helyettesítése
Angolt kell használni, bár egy B1-es szint is elég.
Én kicsit kevésnek érzem a fenti feladatokhoz a fizetésem, a napi 8 órám fullra ki van töltve, záráskor túlóra is van. A kezdő fizetésem 2018 májusában br. 400 ezer forint volt.
Szerintetek mennyi lenne a reális 3 év után és 2 idegen nyelv tudással?
420br...
Te befognád a szád és nem vagy könyvelő.
Erről ennyit.
Nekem még 700 kevés, mert ahol élek, ebből nem jön ki a lakhatás és a kaja.
#1: Br. 425k már nagy jómodnak számít Budapesten? Akkor igen nagy a baj az országban. :D
Vagy csak annyira sügér vagy, hogy nem tudod a bruttó és nettó közötti különbséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!