Akik a vírus miatt vesztették el a munkájukat, ők már mind találtak munkát?
Én már több mint 3 hónapja nem dolgozom, nem találok munkát. Sokan vannak még így?
Az ilyen embereken miért nem segítenek? Segélyt csak 1.5 hónapig kaptam mert nemrég kezdtem csak el dolgozni. Önkormányzat meg nem ad semmit, mert van autóm.
Lényeg hogy senki nincs egyedül:D
Te még beveszed ezt a marketing szöveget??? Úgy kell neked!
Egy mondatot jegyezz meg: Segítsd magadon...!
A többi csak rizsa.
Nem találsz? Keress jobban! Mozogj, költözz, változtass, tanulj! Mindent próbálj meg, mert semmi sem fog változni! Ide se azt írd ki, hogy brühühü, nincs munka, hanem sorold fel, bszki, hogy mihez értesz legalább egy ovis szintjén, annak a kérdésnek van értelme, hogy "ehhez és ehhez értek tudtok bármit ami munka a környéketeken?"
Annak a kérdésnek, hogy nem segít az állambácsi, de rossz nekem, más is van ilyen szr helyzetben? semmi értelme nincs.
3 assal ertek egyet, akkor valtottam ceget amikor javaba dult a virus +30 szazalek fizu jott ossze.
3 honap alatt ha napi 12 orat tanulsz az mar tobb mint 1000 ora. 1000 ora alatt barmibe nagyon nagyon jova tudsz valni, annyira jova hogy barhova felvegyenek. De gondolom hat nehez okosabba valni, tanulni. Ezert marad a rinyalas
Azért vicc, hogy hát.
Pesti lakosként a férjem hiába adja be a pályázatát, vissza se hívják.
Vezetői tapasztalat, értékesítés. Végig csinálta az állami támogatásos weblap készítőt(amúgy is tervben volt).
A vicc, hogy még a Spar árufeltöltői munkát sem kapja meg... Igen hallgatom, mégis mit csináljon még?
Tanuljon valami értelmeset. Állami támogatásos weblapkészítő? Ne röhögtess, kérlek! Tanuljon valami mást, ami értelmes, nem mások zsebébe tesz mosott lóvét!
Jah, vagy semmit. Sorolja fel ezeket sokszor és sírjon, hogy szr az élet! Az már megy úgy is!
Saját vállalkozás indítása a cél, webes felület etc...
De könyörgöm, 10+év vezetői, értékesítési tapasztalat, idegen nyelv használata, és az alja munka sem kizáró, jól megírt cv mot. levél. Kutyát se érdekel.
És emberileg is korrekt.
Nem panaszkodom, ő sem teszi. De azért qvára nem fekete meg fehér ez a munkahely keresés téma. Sokaknak tud nagy szája lenni, ha megcsípnek jó helyet.
(csak egy apró történet, hogy ismerős bekerült big4hoz, jó pénzért, nagyon arrogánssá vált, kB mindenkit lenézet a csoportból, hogy nem elég fejlettek, tanultak etc, akkor lepődött meg, amikor megtudta, hogy én utasítottam vissza a felette lévő pozíciót)
Én is az vagyok. De nem azokkal szemben, akik itt most panaszkodnak.
Sok esetben azokkal szemben, akik nagyon okosak tudnak lenni.
Valóban nem írt semmit magáról a kérdező, csak a rosszat kiemelte, azonban ezen túl mit tudsz róla, végzettség, szakmai tapasztalat (lehet még szárad a bizonyítványán a pecsét), lehet könyvkötő, de lehet mérnök palánta...
Ha harmadik éve valójában csak bsza a rezet, várja a sültgalambot, valami piactalan képzés után(könyvkötő pl), akkor lehet más szakma felé terelni, sőt magától kéne.
Azért itt sokan csak úgy vesztették el a munkájukat, nem csak simán béna semmirekellő, akik "ezt érdemlik". A fancy próbáld jobban 200% és társai maszlagtól is ki tudok futni a világból, neked mennyire vált be, nálad mit jelent? Az én olvasatomban, jó helyzetedben is tanulsz, pluszt képzed magad, és kb gondolkodás nélkül mozogsz a világban jobb helyért cserébe, nincs gond, ha bebuksz etc, és 10000000....00%, hogy ha holnap a főnököd felmond, másnap már új helyre tudsz menni, és ez konstans, életedben egy napod sem lesz munka nélkül, akkor is ha az hirtelen jön.
Nem a kedves állambácsit szidom, hogy hát miért nem ad rendkívüli ilyen meg olyan támogatást, meg a toronyórát lánccal is.
"Önkormányzat meg nem ad semmit, mert van autóm."
Azok a csoffadt Mancikák nem mondták az önkormányzatnál? Pedig szokták. "El kell adni, aztán abból élni!"
Egyébként nagy igazság. Egyrészt az után már nem lesz, és így segííjt is lehet kapni, plusz pénz is bejön belőle.
Másrészt meg segíjes jóembernek egyébként is minek autó, amire költeni kéne, benzint venni bele, ami több mint a segíj?
Na persze, nekem is mondták, én mégse csináltam. Mondjuk nekem nem csak egy kocsi volt a neven, hanem ház is. De tudtam, hogy a válságnak vége lesz, addig meg anyuci-apuci eltartott. Ami nem azt jelenti, hogy nem úgy éltem, mint egy digitális csöves, napi 1x kaja, közben CV-k küldése. De egyszer csak bejött.
Azt te tudod, hogy te milyen helyzetben vagy. Ha olyanban, mint én voltam, akkor sztem ne kótyavetyéld el a kocsit, jól jön az még. Ha viszont már jön az éhhalál bácsi a kaszával, akkor nagyon is, aztán lehet menni segííjért, vagy akár külföldre (mondjuk azt kocsival is lehet, és talán van ott is olyan meló, amihez az kell).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!