Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diplomásnak Pesten laza...

Diplomásnak Pesten laza irodai munkakörben nettó 160 olyan karcsú lenne?

Figyelt kérdés

Lázadoznak nálunk, mert ennyit kapnak be lett ígérve emelés de semmi se lesz belőle.

Na de nem értem: halál laza egyműszakos irodai meló, az idő 80%a facebookozás. ÉS ezért tisztán fehéren 160 nettó.

Mit akarnak még? Ha keveslik, keressenek mást, biztos többet kapnak majd, de ott nem is facebookoznak egész nap.

Ezért a munkáért a 160 nettó még sok is. Hiába diplomások. Szerintem.

Vélemények?

2020. júl. 1. 18:21
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Akkor azért támasz itt mindenkit, mert egy nagy nulla vagy. Perszebnem azért, mert bölcsész vagy, hanem az egy lusta, hattyúk halálát játszó, hisztis gyerek.

Pontosan ezért kell több lábon állni, míg építem a karrierem és gyakorlatot szerzek, addig a szabadidőmben kiaknázom a bölcsész ambícióimat és írok, szerkesztek, stb.

Persze, hogy nem fogsz találni egy normális állást, amíg ilyen a hozzáállásod, én ki az első megnyilvánulásod után megmutatnám, melyik ajtón jöttél be.

2020. júl. 2. 22:29
 32/38 A kérdező kommentje:

"a karrierem és gyakorlatot szerzek, addig a szabadidőmben kiaknázom a bölcsész ambícióimat és írok, szerkesztek, stb."

Persze világos. Te vagy az aki 14 évesen 6 nyelven beszélt és a NASA-nál doktorált. Világos.

Hogyne. Minden szavad hiszem.

2020. júl. 3. 09:36
 33/38 A kérdező kommentje:

", én ki az első megnyilvánulásod után megmutatnám, melyik ajtón jöttél be."

MOndjuk ehhez előbb tán be kéne hívnod azon az ajtón hogy utána kiküldhess nem? Mert amíg be se hívsz... hát addig ez üres szar semmi duma.

2020. júl. 3. 09:37
 34/38 anonim ***** válasza:

A NASA-nál nem lehet doktorálni, mert nem egyetem. Mellesleg nem jeleskedem a fizikában. A PhD fokozatomat a PTE-n tervezem megszerezni egyébként (majd).

Sajnos csak az angolt beszélem felsőfokon, a németet alapszinten, a szakmai latinnal együtt.

Ó, és igen,bárcsak 14 éves lehetnék újra, nem ilyen blfszokkal vitatkoznék gyakorikerdeseken, hanem valami buliba készülnék. Úgy tűnik túl sok a szabadidőm. :D

Egyébként nem, nem is hivnálak be, igazad van. Egy olyan bölcsész, aki idézni sem tud helyesen, már rég rossz jel. Az önéletrajzod is csodásan festhet, gondolom...

2020. júl. 3. 14:14
 35/38 anonim ***** válasza:
Mondjuk, erősen kétlem hogy bölcsész lennél, mert borzasztó a helyesírásod, mondatközpontosításod, de még a stilisztikád is. (Nem, nem a gépelési hibákról beszélek).
2020. júl. 3. 14:18
 36/38 A kérdező kommentje:

"hogy bölcsész lennél, mert borzasztó a helyesírásod, mondatközpontosításod,"

Mégpediglen 3x is az vagyok!

PPKE, majd ELTE, majd újra PPKE.

Tessék.

Lehet menni a kari tanácshoz óbégatni hogy egy "ilyen ember" kezébe... hát kérem, 3x is a kezembe kaptam.

2020. júl. 3. 15:11
 37/38 anonim ***** válasza:
Aztán rögtön ki is vették belőle, amikor látták, hogy csak a frusztrált takarító állt be a sorba, a diplomaosztón.
2020. júl. 3. 15:50
 38/38 anonim ***** válasza:

Azt láttam, tapasztaltam én is, is, ha sok hivatalos helyre mentem ügyet intézni, úgy csinálják a hölgyek, urak, mintha nagyon fontos dolgot intéznének, és nyomkodják a telót folyamatosan, vagy láthatóan, vagy pult alatt.

Ez nem net KV-zó, melóhely, és mindenki aki odatéved, mert muszáj, csak a facebookozás miatt tölti idejét 1-2 óráig, mert mi megszenvedjük az ügyintéző szórakozását.

Figyelni kéne, aztán feltenni egy papirt vagy tabletet kifelé jövet, hogy mi a véleménye az ügyintézés gyorsaságáról...lenne vélemény, biztos!

Ne felejtse el el senki, a munkahelyre nem szórakozni kell járni, meg, hogy letelje valahogy az az intervallum, hanem melózni, is, azért a pénzért. Más kemény fizikai melóval sem kap annyit mint ők.

2020. júl. 9. 06:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!