Pályakezdőként hogyan kell munkát találni? (irodai, gazdasági irány)
Nyilván most van egy járványhelyzet miatti válság. Így nehéz lesz. De hamarosan enyhül, remélhetőleg. Tehát szeretnék elvonatkoztatni most ettől a válságtól.
Lassan egy éve van diplomám, és semmilyen komoly, előrelépési lehetőségeket is tartalmazó munkára nem vesznek fel.
Az önéletrajzomat általában dicsérik.
A kommunikációm ugyan nem a legjobb, de hát maguk a pozíciók sem ilyenek, ahova jelentkeznék. Ettől függetlenül gyakorlok az interjúkra, felkészülök a cégből, meg amiből kell. Mégsem...
Legutóbb a járvány előtt voltam interjún (azóta nincs komoly visszajelzés, de ez érthető), akkor az egyik szakmai vezetőnek annyira tetszettem, hogy el is szólta magát, „felvesszük!”. Ehhez képest be se hívtak a második fordulóba (ez még járvány előtt, tehát nem maradt el a munkaerő-felvétel). Nem igazán értem... Ennyire tele van a főváros tapasztalt emberekkel, akik szaros nettó 180 ezres munkákat keresnek? Vagy ki az a sok ember, aki jobb nálam?
Akkor meg minek kérdezel, ha nem fogadod meg...?
Engem biztos marhára nem érdekelne, hogy a hülye HR-es cikkek mit mondanak, de a te dolgod.
Na akkor... Én jelentkeztem egy nagy cégnél egy pozícióra ugyan arra adtam be csak épp más más városokban amik nekem közel voltak. Az egyik itt volt a sejhajon alatt oda akartam nagyon menni. Be is hívtak, kb fél óra múlva írta emailt h sorry de nem, meg bővítsem az önéletrajzo.
Másik városba meg felvettek.
Az a ciki h ahova nem vettek fel oda a mai napig keresnek embert.... Max egy hónapig van levéve a hirdetés.
Lehet az interjún kellene kicsit fejlődnöd.
Köszönöm, hogy leírtátok a tapasztalataitokat és a javaslataitokat. 🥰
Jöhet még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!