Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdőként hogyan kell...

Pályakezdőként hogyan kell munkát találni? (irodai, gazdasági irány)

Figyelt kérdés

Nyilván most van egy járványhelyzet miatti válság. Így nehéz lesz. De hamarosan enyhül, remélhetőleg. Tehát szeretnék elvonatkoztatni most ettől a válságtól.

Lassan egy éve van diplomám, és semmilyen komoly, előrelépési lehetőségeket is tartalmazó munkára nem vesznek fel.

Az önéletrajzomat általában dicsérik.

A kommunikációm ugyan nem a legjobb, de hát maguk a pozíciók sem ilyenek, ahova jelentkeznék. Ettől függetlenül gyakorlok az interjúkra, felkészülök a cégből, meg amiből kell. Mégsem...

Legutóbb a járvány előtt voltam interjún (azóta nincs komoly visszajelzés, de ez érthető), akkor az egyik szakmai vezetőnek annyira tetszettem, hogy el is szólta magát, „felvesszük!”. Ehhez képest be se hívtak a második fordulóba (ez még járvány előtt, tehát nem maradt el a munkaerő-felvétel). Nem igazán értem... Ennyire tele van a főváros tapasztalt emberekkel, akik szaros nettó 180 ezres munkákat keresnek? Vagy ki az a sok ember, aki jobb nálam?

2020. máj. 8. 16:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
10: jah, tényleg. Most, hogy mondod. Ha téged nem vettek fel, akkor senkit nem fognak. Nem lehet, hogy a vaslogikád volt a baj?
2020. máj. 19. 21:51
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 Ezek tények, ha egyszer nem hirdetnek pályakezdő állást, akkor nem fognak olyat felvenni.
2020. máj. 19. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!