Diplomásnak Pesten laza irodai munkakörben nettó 160 olyan karcsú lenne?
Lázadoznak nálunk, mert ennyit kapnak be lett ígérve emelés de semmi se lesz belőle.
Na de nem értem: halál laza egyműszakos irodai meló, az idő 80%a facebookozás. ÉS ezért tisztán fehéren 160 nettó.
Mit akarnak még? Ha keveslik, keressenek mást, biztos többet kapnak majd, de ott nem is facebookoznak egész nap.
Ezért a munkáért a 160 nettó még sok is. Hiába diplomások. Szerintem.
Vélemények?
"de heti 20 órában"
ha heti 20ra nettó 130 akkor ennek a duplájára 8 órára milyen alapon várnál el 300-as bért? ha a munkaidő csak a duplája, a bér miért is lenne több mint duplája?
"Kezdő diplomásként javasolt nettó 200 alatti fizetésajánlatot azonnal visszautasítani. "
Jajjaj. de nagy arca van valakinek...
És mi van ha a (már nem is kezdő) diplomásunk nem kap csak 200 alatti ajánlatot? Utasítsa vissza az összeset? És akkor otthon bámulja a 4 falat 0 ft-ért?
Én pl ha az utóbbi 1 év összes kapott ajánlatából kiszűrném azokat amik nettó 200at nem érik el, akkor 0 ajánlatom maradt volna.
"agy állásbörzékre menni. "
Bölcsész papírokkal 40 felettiként más pályán focizok....
Állásbörze? Körberöhögnének.
És nem a jófogást nézem, kösz.
Profession, cvonline workania stb.
Nyugi ránéznek a koromra, és 99%ban helyből helló csak ezért.
"Büfészak, az már más"
Na uyge ugye hogy az összes hűdebölcs okoskodásnak vége szakad ezzel az egy szóval: bölcsész.
Azzal mehetek én bárhova állásbörzése vagy akárhova tölthetem fel az életrajzomat millió helyre.... Dunát lehet rekeszteni az ilyenekkel mint én....
200 nettó alatt ne vállaljak állást? Örülhetek ha bruttóban megkapom, és annak is ha állásom van egyáltalán.
Én bölcsészként egy bankban dolgozom, bőven több mint 200 nettóért. Csak én nem a tökömet vakartam az elmúlt 10 évben, hanem tanultam valami versenyképeset. És még egy kérdést se tettem föl, hogy "na hova mennék? Utcát söpörni? Kösz nem, akkor maradok inkább nettó 160ért itt."
Amúgy azt tudod, hogy ha a bölcsészek elvégeznek egy második reál szakot, akkor 25 százalékkal magasabb bérért tudnak elhelyezkedni, mint a csak reálos végzettségűek? Nem annyira a diplomák száma fontos, mint inkább a tudás mögötte.
"ha a bölcsészek elvégeznek egy második reál szakot"
Én reál szakot akkor se tudnék elvégezni ha 9 életem lenne mint a macskának. Még az érettségim is azért lett kettes mert a tanár kegyes volt. Bármi ami a 4 alapműveleten túl van ahhoz nekem közöm nincs, és nem is akarom hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!