Diplomásnak Pesten laza irodai munkakörben nettó 160 olyan karcsú lenne?
Lázadoznak nálunk, mert ennyit kapnak be lett ígérve emelés de semmi se lesz belőle.
Na de nem értem: halál laza egyműszakos irodai meló, az idő 80%a facebookozás. ÉS ezért tisztán fehéren 160 nettó.
Mit akarnak még? Ha keveslik, keressenek mást, biztos többet kapnak majd, de ott nem is facebookoznak egész nap.
Ezért a munkáért a 160 nettó még sok is. Hiába diplomások. Szerintem.
Vélemények?
" a fizetésemelés elmaradása ellenére is maradni fognak, ha elmennek pótolhatóak most."
így van!! totál igazad van! Megy az üres handabanda hogy nem emelnek felmondunk elmegyünk! dehogy mennek. Itt lesznek azok évek múlva is.
Ill van aki elment "komoly helyre" (ő mondta) majd visszaoldaldott 1 év múlva a "komoly helyről". Mert ott dolgozni is kellett ám, és ki is vágták.
Egyetértek, facebookozásért, ez is sok.
Az emberek 70%-át el kell küldeni, a maradéknak meg, aki innentől munkaidejének 90%-át fogja munkával tölteni, fel kell emelni a fizuját nettó 300-ra és kész. Spórolt egy csomót a cég, aki hajlandó dolgozni, az meg jól járt. Lehet, hogy 250 is elég.
"mivel kb semmit sem érnek,"
Illetve ehhez annyit fűznék hozzá nem mind semmitérő, de hát annyit nyújtanak amennyit elvárnak tőlük. és ez már nem az ő hibájuk, hanem a főnöké.
Eleve minek tartanak 5 embert arra amire 1 is elég lenne.
Küldjenek el 4-et tartsanak meg 1-et és adják a 4 fizetését az 1nek. És az egyből nem fog facebookozni egész nap, na de meg is lesz fizetve.
Hát menjenek Isten hírével. Kit érdekel? Ha maradnak úgy is jó, ha nem, úgy is.
Én már rég nem lennék ott. Igazából el se vállaltam volna. Mert élni kell valamiből, 160ból 6 éve se lehetett megélni, a FBidőt meg hiába nem munkával tölti az ember, nem tudja értékessé tenni más cégnek pl
Itt GYIK-n mindenki 250 felett keres. Érettségivel.
Egyetemisták, diákmelón, meg 300 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!