Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diplomásnak Pesten laza...

Diplomásnak Pesten laza irodai munkakörben nettó 160 olyan karcsú lenne?

Figyelt kérdés

Lázadoznak nálunk, mert ennyit kapnak be lett ígérve emelés de semmi se lesz belőle.

Na de nem értem: halál laza egyműszakos irodai meló, az idő 80%a facebookozás. ÉS ezért tisztán fehéren 160 nettó.

Mit akarnak még? Ha keveslik, keressenek mást, biztos többet kapnak majd, de ott nem is facebookoznak egész nap.

Ezért a munkáért a 160 nettó még sok is. Hiába diplomások. Szerintem.

Vélemények?

2020. júl. 1. 18:21
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
72%
halál laza egyműszakos irodai meló, az idő 80%a facebookozás. ÉS ezért tisztán fehéren 150 nettó. Vidéken, érettségivel.
2020. júl. 1. 18:25
 2/38 anonim ***** válasza:
38%
Igen túl vannak fizetve, mivel kb semmit sem érnek, a fizetésemelés elmaradása ellenére is maradni fognak, ha elmennek pótolhatóak most.
2020. júl. 1. 18:25
 3/38 anonim ***** válasza:
83%
És igen én is ezt csinálom, vidéken legszegényebb megye, bár nekem annyiban más hogy csak az idő 50% facezés, cserébe még van 160 ezren tisztán + 30 ezer ft értékü jutattás. Megéri. Pesten nagyon karcsú lenne az összeg.
2020. júl. 1. 18:27
 4/38 A kérdező kommentje:

" a fizetésemelés elmaradása ellenére is maradni fognak, ha elmennek pótolhatóak most."

így van!! totál igazad van! Megy az üres handabanda hogy nem emelnek felmondunk elmegyünk! dehogy mennek. Itt lesznek azok évek múlva is.

Ill van aki elment "komoly helyre" (ő mondta) majd visszaoldaldott 1 év múlva a "komoly helyről". Mert ott dolgozni is kellett ám, és ki is vágták.

2020. júl. 1. 18:28
 5/38 anonim ***** válasza:
21%
Uh, hol van az a meló? Mennék én is oda. Am erettségivel is keveslem azért, mert nem lenne elég nekem az a penz megélhetésre
2020. júl. 1. 18:29
 6/38 anonim ***** válasza:
78%

Egyetértek, facebookozásért, ez is sok.

Az emberek 70%-át el kell küldeni, a maradéknak meg, aki innentől munkaidejének 90%-át fogja munkával tölteni, fel kell emelni a fizuját nettó 300-ra és kész. Spórolt egy csomót a cég, aki hajlandó dolgozni, az meg jól járt. Lehet, hogy 250 is elég.

2020. júl. 1. 18:30
 7/38 A kérdező kommentje:

"mivel kb semmit sem érnek,"

Illetve ehhez annyit fűznék hozzá nem mind semmitérő, de hát annyit nyújtanak amennyit elvárnak tőlük. és ez már nem az ő hibájuk, hanem a főnöké.

Eleve minek tartanak 5 embert arra amire 1 is elég lenne.

Küldjenek el 4-et tartsanak meg 1-et és adják a 4 fizetését az 1nek. És az egyből nem fog facebookozni egész nap, na de meg is lesz fizetve.

2020. júl. 1. 18:31
 8/38 A kérdező kommentje:
Na ugyanazt írtuk.
2020. júl. 1. 18:31
 9/38 anonim ***** válasza:
77%

Hát menjenek Isten hírével. Kit érdekel? Ha maradnak úgy is jó, ha nem, úgy is.

Én már rég nem lennék ott. Igazából el se vállaltam volna. Mert élni kell valamiből, 160ból 6 éve se lehetett megélni, a FBidőt meg hiába nem munkával tölti az ember, nem tudja értékessé tenni más cégnek pl

2020. júl. 1. 19:48
 10/38 anonim válasza:
86%

Itt GYIK-n mindenki 250 felett keres. Érettségivel.

Egyetemisták, diákmelón, meg 300 felett.

2020. júl. 1. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!