Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mennyit kolt egy...

Szerintetek mennyit kolt egy atlagos budapesti fiatal?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek mennyit kolt egy atlagos budapesti fiatal? Alberlet es rezsiit leszamitva kb 120000 forintot koltok el egy honapban. Szuleim szerint ez sok, barataim szerint nem. Kinek higyjek? Koltsegeimet nem kovetem egyaltalan, mert igazabol jol keresek, de azert jo volna egy sajat lakas a kozeljovoben. Auto, dohanyzas nincs.

27 eves vagyok, no, egyedul elek Budapesten.

2020. júl. 1. 18:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%
Hagyjátok, állandóan itt sír. Már számtalanszor meg lett neki mondva a frankó, ez már inkább fizetett posztoló szint.
2020. júl. 2. 01:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetne faragni belőle. Ha lakásra gyűjtesz, minden forint jól jön. Próbáld meg vezetni a pénzügyeid, pár hónap után látni fogod, hogy mi az ami felesleges kiadás, vagy legalábbis csökkenthető.
2020. júl. 2. 09:57
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

"Alberlet es rezsiit leszamitva kb 120000 forintot koltok el egy honapban"

Első olvasatra azt mondtam volna, hogy ez nem sok, de aztán látom ,hogy albérlet és rezsi nélkül! Azért az durva. Mi a fosra költesz el te 120k-t egy hónapban???

Kaját meg lehet oldani 50-60 ezerből és akkor már nem szemetet eszel, persze többnyire magadnak kell főznöd.

Még ha minden héten elmész "bulizni" az se kerül 120 ezerbe.

Szerintem ez rengeteg, fele ennyiből el lehet lenni és akkor félre tudsz tenn isaját lakás/autó/vagy bármi egyébre.

2020. júl. 2. 10:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha kaján kívül semmire nem költesz, akkor csak vegetálsz. Ha megteheti, miért ne éljen is kicsit?

Nem olyan sok ez, bár tény, hogy lehetne rajta faragni, viszont nem mindenki nyeri örömét a nyomorgásban.

#1 voltam

2020. júl. 2. 11:09
 15/17 anonim ***** válasza:
21%
Hagyjad már a baromságot. Sokan 120 ezret keresnek 1 hónapban! Ha minden nap rendel is kaját valami kifőzdéből akkor is 40-45 ezerből + reggeli vacsora mondjuk 20 ezer, tehát összesen 60 ezer körül megvan a kaja. Így gyakorlatilag nem főz magának, és még 60 ezret mire költ el? Azert az durva ennyi pénzt mondjuk elbulzini havi szinten...
2020. júl. 2. 12:05
 16/17 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Utananeztem este a netbankban, hogy az elozo honapban mikre koltottem es akkor lattam csak, hogy ketto LTP-t is fizetek (csoportos beszedes), amit teljesen el is felejtettem. Amugy javareszt fozni szoktam es valoban sokkal takarekosabb igy 😊.
2020. júl. 2. 12:24
 17/17 anonim ***** válasza:

"és még 60 ezret mire költ el?"

mondjuk egy legprolibb albi sincs 100 alatt /hó. És akkor a 120ból máris maradt 20 egy hónapban mindenre.

És akkor az a legprolibb albi ahol csótány szalad a konyhában.

Na ezt matekozd ki.

2020. júl. 2. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!