Légiutas kísérőnek csak fiatal lányokat vesznek fel?
Sajnos kezdőként általában igen, ezen nincs mit szépíteni. Esetleg úgy lehet esélyed, hogy mondjuk reptéren vagy hajón, szállodában esetleg kórházban dolgoztál, nagyon jól beszélsz angolul és még egy nyelven legalább társalgási szinten meg persze jól tartod magad, csinos vagy. Az is igaz, hogy a középkorú stuvik nem tegnap kezdték a munkát rendszerint.
30-32 évesen szerintem egyébként nem vagy nagyon nagy hátrányban, de afelett egyre inkább csökken, 40+ meg már a szinte lehetetlen kategória. Sajnos túl sok fiatal jelentkezik, akikben ugye több a potenciális év, amit a cégnél tölthetnek.
A helyedben a Ryanairt céloznám meg első körben, ott is a fiatalság dominál, de egyrészt több idősebbet (így se sokat) láttam már, mint pl a Wizznél, másrészt kevesebbet válogatnak ilyenek alapján. Viszont cserébe nem valami korrekt munkaadó hírében állnak.
Egyébként hány éves vagy, ha nem indiszkrét a kérdés?
Csak mert azért ahogy írtam, nem mindegy, hogy 32, 37 vagy épp 45.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!