Azok a fiatal emberek, akiknek megvan lakás/ház, autó, nyaralás, mivel foglakoznak, mennyit kereshetnek?
Én is egyébként látok ilyen fiatalokat. Több millios autóval járnak meg lakás meg minden miközben alig múltak 20 évesek.
Szerintem a szulok tehetősek es ezert igazsagtalan a világ mert nem mindenkit tudnak tamogatni es sajnos a mai penzes vilagban 0-rol indulni egy fiatalnak esekye sincs ebben az orszagban lakashoz jutni.
Állásuk? :) Vicces gyerek vagy te.
Igen, én is ismerek ilyeneket. Mindegyikük vállalkozó, vagy ha nem, akkor aputól-anyutól kapott házat, autót.
Állásuk :D
Ezek nem alkalmazottak.
Apuci anyuci tolta alájuk. A kisebbik részük pedig vállalkozásból érte el azt amit.
Lakás 35 nm, új 6.3 milliós autó (kp.), évente 2x USA nyaralás.
Állami állás irodában, nettó 220-250 között túlórától függően.
16 éves korom óta dolgozom és gyűjtöm a pénzt.
Iskola mellett is megvolt a havi nettó 150, cserébe nem voltam jó tanuló.
Nem iszom, nem dohányzom, nem járok bulizni.
24/F
Az elmúlt évtizedekben elég sok diplomás fiatal végzett, így ha párban is vannak és dolgoznak, akkor komoly összegeket tudtak félretenni. Tehetősebb családokban gyakori a szülői segítség, van ahol abban testesül meg, hogy biztosítják a tanulását, esetleg kap egy önerőt a lakáshitelhez, ritkább esetben lakást is. Az ilyen családokban a vagyonfelhalmozás működik generációról generációra adják tovább és gyarapítják a javakat. Több ilyen embert ismerek, amely családokban mindenkori elvárás, hogy az idősebbek segítik a fiatalabbakat, akik majd az ő gyerekeiket támogatják. Nagy előny, olyan családokhoz képest, ahol mindenki magára gondolva elszórja a pénzt, az örökséget.
Lehetnek vállalkozók szép számmal, vagy alkalmazottak versenyszférában elég jó fizetéssel. Közgazdászok, mérnökök, programozók, jogászok, orvosok stb.
#4. Ezzel csak az a baj, hogy rohadtul nem jön ki...
Kimatekozhattad volna, mielőtt ide hánytad ezt a hatalmas kamut!
24 évesen, ha 16 éves korod óta dolgozól és 250 ezret keresel (ráadásul diákként még kevesebbet), akkor nem jöhet ki egy 6 milliós kocsi, egy 35m2-es lakás, és még évi 2 utazás az usában is, akkor sem ha csak egy hetet vagy ott és mondjuk egy olcsóbb részén, pl. Nebraskában.
Vagy neked is segített anyu-apu, s csak egy része hazugság annak amit itt leírtál, vagy az egészet kitaláltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!