Fiatal pároknak horvát nyaralás?
Az lenne a kérdésem, hogy 18évesen a horvát tengerpartra lemenni barátnővel egy hétre vagy kicsit többre, autóval, akár szállodában, akár apartmanban, hova lenne érdemes, és kb. mennyibe kerülne?
A helyre vonatkozóan: Olyasmi hely érdekelne, ahol a közelében el lehet menni akár kis "privát öbölbe" sima strand is van, ami az a klasszikus, vannak emberek, a háttérben valamilyen táj, mennek a jetski-k, hajók, hajóról a vitoprlázók, banánok.
Költségvetésre: Nem a jó kis elcsomagolt 23db kenőmájas kolbásszal meg zacskóslevessel dologra gondolok. Ha úgy van reggelit kapunk, vagy közértben megvéve összeütve reggelente (apartmanban), normális ebédddel (strandon, út közben.. ilyesmi) uzsonna, ebéd.. Ergo egy normális életvitellel. Kirándulni is, bejárni a hely környékét, tájait, strandolni, stb.. Tehát egy úgymond komplett naralás. Üzemanyag autópályadíj 70kb. Kaja, szállás, egyéb mennyiből lehetne kihozni? Mindez valahogy júliustól augusztus közepéig valamikor. Tehát a kérdés: Hova lenne így érdemes menni, és árak miképp?
Jah.. és légyszi hanyagoljuk az "anyuci apuci zsetonján élünk, újgazdagék
hülkyegyerekei"stb..megnyilvánulásokat.egy Pénz nekem nem onnan van.kettő Úgy gondolom, ha valaki családjával megy külföldre, akkor azt ennyi idősen szerintem ki lehet ilyenre váltani.
A booking.com-on tudsz szallast nezni demondjuk ezzel bőven elkestel igy julius kőzepe után!az árakról meg annyit hogy a főszezon kellős közepén nyilván semmi nem lesz diszkont áron!
Nezzezek valamit az isztrian talan valamelyik ottani turistagettoban ki tudtok fogni valami last minute utat,es még olyan messze sincs
Még erre az évre is lehetne találni apartmant, igaz kevés már így július közepén a kínálat, de lehet találni, épp néztem.
Nézelődj a booking-on, mert lehet találni apartmant 50 ezerért is, meg lehet találni 150ért is.
Én még márciusban foglaltam 4 főre 2 külön hálószobás apartmant, teljes felszereltségű konyhával 5 és, éjszakára 78eFT-ért. Ugyanez az apartman pár hete üres volt egy időszakra és 150-ért lehetett foglalni. Szóval ennyit jelent hogy mikor foglalsz...
Egyébként ha augusztus legvégén mentek, szeptember elején akkor olcsóbbak az árak, nincs tömeg se az autópályán se a parton, mivel a gyerekes családok az iskola miatt már haza mentek.
Szóval mindenképp te nézegessed az árakat, mi itt hiába írunk árat meg szállást, neked kell látni, milyen az apartman, milyen időszak jöhet szóba stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!