Miért mondják rám minden állásinterjún, hogy fiatal vagyok? Miért van ez?
Figyelt kérdés
20 évesen 6 évvel fiatalabb voltam, mint most.. Bármikor megjelenek egy állásinterjún rám mindig mondja vki, hogy fiatal vagyok. Más építő jellegű vagy motiváló dolog sosem hangzik el.2020. jún. 11. 18:21
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl magas a bérigényed a megpályázott pozícióhoz képest? - és azért mondják, hogy fiatal vagy még ehhez?
Hogy mire gondolok? Pl. tanárként nettó 250 ezres fizetés (ami egyébként nem lenne sok, de 26 évesen szinte elérhetetlen - a közszférában.
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy az igényeid, a gondolkozásod, tapasztalatod, bármid miatt. Ezt így nehéz megítélni. Engem 25 évesen felvettek egy vezető helyettesi pozícióba, kifejezetten előnyként könyvelték el, hogy fiatal vagyok és még formálható. Azóta csak 5 év telt el, de utóbbit már kezdem erősen kinőni, szóval biztos van benne valami. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!