Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jól látom, hogy a koronavírus...

Jól látom, hogy a koronavírus lenullázta az SSC-ket?

Figyelt kérdés
Alig vesznek fel új embert, különösen pályakezdők nem kellenek.

2020. jún. 13. 09:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jóval kevesebb álláshirdetés van és az egész világon válság van. Talán jövőre jobb lesz a helyzet. Én márciusban szeretnék váltani, remélem addigra magára talál a piac.
2020. jún. 13. 19:41
 12/20 A kérdező kommentje:

Tessék, pénzügyi támogatás kategórián belül kőkemény 3 pályakezdők számára megfelelő állás maradt:

[link]

Ez nem túl sok.

2020. jún. 14. 17:24
 13/20 anonim ***** válasza:
17%
Rosszul fizet az ssc, 250 nettó. Légy IT mérnök, 350 nettóval kezdesz. Nem mindegy.
2020. jún. 14. 19:40
 14/20 anonim ***** válasza:
58%

"Rosszul fizet az ssc, 250 nettó. Légy IT mérnök, 350 nettóval kezdesz. Nem mindegy."

Ezt honnan veszed, hogy csak 250 nettót ad egy SSC? Én is SSC-ben dolgoztam tavaly nyárig és a végén nettó 550 ezret kerestem és még csak Team Leader sem voltam. (Ford SSC)

2020. jún. 14. 21:41
 15/20 anonim ***** válasza:
36%
Meg a nagymamád térde kalácsa, annyit egy mérnök is alig kap. Ne ide gyere okádni a vicceidet.
2020. jún. 14. 22:05
 16/20 anonim ***** válasza:
47%

Miért nem lehet elhinni, hogy nettó 550 ezret kerestem? Budapesten ez egyáltalán nem extrém. Jó, mondjuk azt tegyük hozzá, hogy nem pályakezdő voltam és nem csak 1 nyelven makogtam, hanem speciális tudásom és nyelvtudásom volt, ami ért a cégnek ennyit.

Egyébként van mérnök ismerősöm és a fizetése a millióhoz közelít (nettó), szóval rossz körökben mozogsz :D

2020. jún. 15. 09:13
 17/20 anonim ***** válasza:
67%

@15 Milyen mérnök, mennyi tapasztalattal, és hol? Egy fejlesztőként dolgozó villanykaros simán tud millió felett keresni, 10+ év specifikus tudással meg kiemelmedő képességekkel a duplája is elérhető.

550 egy SSC-ben kábé az adott központ felső 30%-a mostanában, nem tudom, hogy mi lenne lenne ebben hihetetlen, bármelyik normálisabb analyst kap ennyit, aki a komplexebb reportokért felelős. Vezetői szinten meg az első mezítlábas team lead 10 beosztottal meg nagyjából annyi felelősséggel, hogy írjon beosztást meg kezeljen eszkalációkat.

2020. jún. 15. 10:14
 18/20 anonim ***** válasza:
47%

A lepontozásokból látszik, hogy mennyi irigy ember van itt :D

Inkább a gyűlölkedésre szánt energiát fordítsátok önfejlesztésre, hogy ti is keressetek ennyit :D

2020. jún. 16. 08:03
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
Tanúsítom a Fordos válaszolót. Az angol mellett ha van egy ritkább nyelv, senior finance analystkênt bruttó 750-800 körül lehet keresni. Az pontosan annyi mint amit ő meghatározott. Ezeknek az arcoknak a team leadje meg bruttó 1.1-1.2M plusz két autó. Igen. Kettő.
2020. jún. 18. 18:20
 20/20 anonim ***** válasza:
68%
És a Ford még a középkategóriás fizetéseket osztó SSC-khez tartozik..:D
2020. jún. 18. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!