Jól látom, hogy a koronavírus lenullázta az SSC-ket?
Tessék, pénzügyi támogatás kategórián belül kőkemény 3 pályakezdők számára megfelelő állás maradt:
Ez nem túl sok.
"Rosszul fizet az ssc, 250 nettó. Légy IT mérnök, 350 nettóval kezdesz. Nem mindegy."
Ezt honnan veszed, hogy csak 250 nettót ad egy SSC? Én is SSC-ben dolgoztam tavaly nyárig és a végén nettó 550 ezret kerestem és még csak Team Leader sem voltam. (Ford SSC)
Miért nem lehet elhinni, hogy nettó 550 ezret kerestem? Budapesten ez egyáltalán nem extrém. Jó, mondjuk azt tegyük hozzá, hogy nem pályakezdő voltam és nem csak 1 nyelven makogtam, hanem speciális tudásom és nyelvtudásom volt, ami ért a cégnek ennyit.
Egyébként van mérnök ismerősöm és a fizetése a millióhoz közelít (nettó), szóval rossz körökben mozogsz :D
@15 Milyen mérnök, mennyi tapasztalattal, és hol? Egy fejlesztőként dolgozó villanykaros simán tud millió felett keresni, 10+ év specifikus tudással meg kiemelmedő képességekkel a duplája is elérhető.
550 egy SSC-ben kábé az adott központ felső 30%-a mostanában, nem tudom, hogy mi lenne lenne ebben hihetetlen, bármelyik normálisabb analyst kap ennyit, aki a komplexebb reportokért felelős. Vezetői szinten meg az első mezítlábas team lead 10 beosztottal meg nagyjából annyi felelősséggel, hogy írjon beosztást meg kezeljen eszkalációkat.
A lepontozásokból látszik, hogy mennyi irigy ember van itt :D
Inkább a gyűlölkedésre szánt energiát fordítsátok önfejlesztésre, hogy ti is keressetek ennyit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!