Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit szóltok ehhez a koronavíru...

Mit szóltok ehhez a koronavírus biztos munkahelyi jövőképhez?

Figyelt kérdés
[link]
2020. jún. 5. 13:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Itt is ezt kellene!
2020. jún. 5. 14:33
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Cégek 99% a sz@rni fog rá. Az az 1% meg fizet annyit, hogy ez elviselhető legyen pár évig.
2020. jún. 5. 17:38
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem fognak szarni rá! Mármint a normális cégek. A mindenféle habiszti bt-k persze nem törődnek vele, de azok most tönkre is mennek.
2020. jún. 5. 17:42
 4/15 A kérdező kommentje:

Nálunk kötelező a maszk egész nap, a kézfertőtlenítés, és mérik napi szinten akár többször is a dolgozók testhőmérsékletét. Ha valakinek hőemelkedése van az irány haza!

Ez a minimum.

2020. jún. 5. 17:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem borzasztó. Inkább itthonról dolgozom.
2020. jún. 5. 18:38
 6/15 A kérdező kommentje:
#5 az a baj tudod, hogy az otthoni munka nem hatékony.
2020. jún. 5. 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne lenne hatékony?

Nekem nem kell, hogy valaki a nyakamba lihegjen, hogy végezzem a munkámat.

Kapcsolatot a kollégák többségével eddig is írásban tartottuk (régen skype, most slack), mert gyakran előfordult, hogy másik emeleten vagy az épület túlfelén ült az illető, akivel együtt kellett dolgoznom. Vagy akár másik országban, mert német, brit és indiai kollégáim is vannak.

Itthon kényelmesen elvagyok egy macinaciban, a wc és a kaja is közelebb van, ezzel időt is spórolok.

Meg pénzt is, mert nem kell lemennem kajálni a menzára.

2020. jún. 5. 20:15
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem az, rengeteg kutatás bizonyította. A munkavállalók számára kell a kötöttség, a fegyelem! Főleg a magyarnak, a magyar kifejezetten logós, nem hatékony munkaerő.
2020. jún. 5. 20:22
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Tudnád linkelni a kutatásokat? Mert amiket én találtam cikkeket, nem mondják ki ezt ennyire egyértelműen. A mi cégünk esetében pedig a gyakorlat bizonyította, hogy nem igaz.

Mellesleg a cikkben említett módzser aztán biztos odavág az ember moráljánank, ezzel a produktivitásnak.

2020. jún. 5. 20:43
 10/15 A kérdező kommentje:
www.google.com
2020. jún. 5. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!