Koronavírus miatt mi lesz a munkahellyel? Fizetéssel?
Figyelt kérdés
Napi bejelentésen vagyok, így nekem esélytelen kivenni szabadságot. 1-2 het nekem nagyon kiesés pénzügyileg egyedül vagyok albérletben. Ilyenkor mi van? Van valaki hasonló helyzetben?2020. márc. 16. 00:43
1/11 anonim válasza:
Egyedül vagyok, nekem havi fizum van, de ha nem kell majd bemenni, nem kapok egy buznyákot sem. Félretett pénzem nincs és olyan se, aki segítene.
2/11 anonim válasza:
Én sem tudom fizetni. Fogalmam sincs, hogy mi lesz...Munkahelyem bezárt, nem kapok fizetést, szintén nincs félretetett pénzem és senki sem tud segíteni...
3/11 anonim válasza:
Esetleg kölcsönt kérni távoli ismerősöktől, bár írtátok, hogy ez nem nagyon van. A főbérlőtől haladokét kérni a jelenlegi helyzetre tekintettel?
4/11 anonim válasza:
Az sem jó ötlet sajnos. Akkor 1 hónap kimaradással már 2 hónap múlva majdnem 300 ezer Ft lenne az albérletem (a 2 havi együtt). Egyedül lakom, egyedül kellene fizetnem.
Azért köszi a tippet, sajnos a megoldást még nem találtam meg :(
5/11 anonim válasza:
Nekem szerencsére nem albérletem van, saját lakás, de a rezsit itt is fizetni kell és enni is.és nem, senki nem ad bizonytalanra kölcsönt, mert ki tudja mikor áll vissza minden a régibe? szeptember? jövőre?
6/11 anonim válasza:
Próbálj meg elmenni gyorsan munkanélkülire addig amíg nem megy mindenki és akkor onnét számíthatsz egy kis pénzre. Pár nap múlva szerintem rengeteg fognak odamenni, mert sok vállalkozó nem tud mit tenni kijelenti a dolgozóit... hiába nem fair, de nem tud nekik fizetést adni.
7/11 A kérdező kommentje:
Munkanélkülire nem vagyok jogusult illetve semmire. Tavaly kimeritettem a keretet.
2020. márc. 16. 10:08
8/11 anonim válasza:
Szerintem rajtunk kívül ezt elég sokan megszívták. Én eddig felszolgáló voltam egy 4*-os hotelben. Már nem vagyok az :))
9/11 anonim válasza:
Marad a zálogház. Minden, ami beadható, azt be kell adni.
Ezt az albérlet dolgot, most nagyon sokan be fogják szívni. Esetleg szedj fel gyorsan valakit, akinek van lakása.
10/11 anonim válasza:
kajat min.2hora mindenkepp szerezzetek be.
Biztos vki rokon, vki tud kolcson adni.
En pl.mar sokaknak adtam kolcsont akiket ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!