Metlife munkatapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ajánlottak egy állást a Metlife biztosítónál, mint HR asszisztens. A pozícióról nem tudok sokat, mert Ők találták meg az önéletrajzomat egy álláskeresési portálon, hirdetésük meg nincs fent. A telefonba annyit mondtak, hogy HR asszisztens keresnek, ami nekem azért fura egy kicsit, mert semmi ehhez kapcsolódó végzettségem nincs. Mivel a biztosító cégekben alapból nem bizok, így egy kicsit utána olvastam, és nem olvastam túl sok biztató dolgot a cégről, mint munkáltatóról.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata (nem, mint ügynök)?
Köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 12. 10:53
1/1 anonim válasza:
engem is megkerestek.
IT állást keresek, de közben a cégük egy biztosító, és fogalmam sincs, hogy mire kellek neki :D
azóta kiderült, hogy mi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!