Kinek mi lenne az álom munkája amit a legszívesebben csinálna és mennyit akarna érte kapni?
Szoftverfejlesztő 100% távmunkában, vagy ha nagyon be kell menni néha, max 1 nap mennék be szívesen az irodába.
Eleinte, amíg lelkes vagyok és erősebben kell tanulni, napi 7 órában, később mindenképpen csak 6.
Hogy nem kell utazni és csak napi 6 óra, azzal rengeteg időt nyernék, de ki tudnám használni, nem kellene engem félteni.
Ha ehhez domboldali erdőszéli kertesház is járna, akkor... Kb ez az álomvilágom, el se hinném, hogy ébren vagyok.
Én végülis szívesen dolgoznék, csak ne menjen rá az ébren töltött időm nagy része (plusz a felesleges utazások). Azért dolgozom, hogy éljek és nem azért élek, hogy dolgozzak.
Én szabadúszó szövegíró vagyok, teljes mértékben távmunkában dolgozom. Azt már kb. sulis korom óta tudom, hogy írni szeretnék, a freelancer létet pedig pár hónapja sikerült elérnem. Imádom a munkámat, és minden nap hálát adok, amiért ezt csinálhatom, és remélem, hogy sosem kell majd más területen dolgoznom, mert itt érzem jól magam, itt tudok kiteljesedni.
A fizetés: háát, nem mondanám, hogy annyira túl lennék fizetve, de mivel nagyon a pályám elején járok még, ezért azt mondom, hogy ennek is örülök. Most még eléggé alulfizetett munkáim vannak, de úgy fogom fel, hogy ez egy tanulási időszak, ahol nagyon sokat fejlődhetek, és nem mellesleg referenciákat gyűjthetek. Évek múlva majd biztosan sikerül már megcsípni jobban fizető melókat is, addig pedig gyakorlok. Lelkesen, sokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!