Ütött már az IT fizetéseken itthon a válság?
Figyelt kérdés
Vagy még mindig dübörög a ház és repkednek a milliók a kockáknak havonta?2020. máj. 17. 23:57
11/16 A kérdező kommentje:
9es macska : a fizetése miatt választottad őt férjedül?
2020. máj. 18. 15:59
12/16 anonim válasza:
Nem. Sőt ugyanannyi a fizetésünk, bár én nem ezen a téren dolgozom. Ő vajon azért választott engem?
13/16 anonim válasza:
Te irigy csunya Balázska habzó szaju proli 😂😂savanyú a szőllő tudom megertem xar lehet a gepsor mellől azt látni h más munkakorokben repkednekba milliók s abban reménykedni h bedőlnek a cégek a sok kocka irodista meg az IT megy az utcára😂el kell h keserítselek habzó szaju proli bali h sajnos nem így lesz🤔🤭😕😕☹tovabbra is jol fognak egyes szektorokba keresni tovabbvra is lesz karrierút szal nyugodj meg te ugyis ott maradsz ahol vagy eppen😆
14/16 anonim válasza:
Balika draga max a gepsor mellol repkednek a potolhato bábuk te csak maradj ott ahol vagy s sargulj az irigysegtol😆😆😆😠😠no fene attol h habzik a szád attol nekik bar ebben szentul remenykedsz egyre es egyre jobb lesz🙄te is legyél balika kocka.😆👍
15/16 anonim válasza:
Balika nem lesz kocka, ő sík marad.
16/16 anonim válasza:
Az a legmókásabb hogy a home office = kisgatyában among usozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!