Milyen OKJ-k fognak felértékelődni a járvány után? Mik a legéletképesebbek?
Szerintetek lesznek olyan szakmák, amiknek a keresettsége meg fog ugrani a járvány vagy a válság okozta problémák miatt?
Ezen kívül szerintetek manapság mik a legéletképesebb szakmák?
25 éves vagyok, lassan megszerzem a 2. diplomám, de érdekelne egy "valódi" szakma is, illetve én a két lábon állás híve vagyok.
Tudjátok valami olyasmire gondolnék amiben van változatosság, és nem döglik bele az ember, nem meg persze anyagilag is megbecsülik. :D
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem egyik se. A folyamatban lévő tanfolyamokon most távoktatás van, de vizsgázni nem mehetsz. Az induló képzésekre a jelentkezést pedig elhalasztották.
A járvány után pedig ugyan azok lesznek, mint eddig. (mármint a versenyképesek)
Okj-s képzések màr megszűnnek.
Nézz szét itt mi az ami jobban érdekel és azokkal kb hol tudsz majd érvényesülni. Ezekre adják majd jó eséllyel a beígért 95% képzés támogatást( más kérdés, hogy az itt megjelenők kb a piaci ár másfélszereséért adják ugyanazt mint a piac más szereplői). Illetve ilyen felnőtt képzésekre lesz május 1-től talán az 1,2 milliós diákhitel is.
@Bak Norbert
Csak meg fognak. A következő tanévben még fognak okj-s képzések indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!