Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti nem tartjátok kevésnek a...

Ti nem tartjátok kevésnek a fizetéseket?

Figyelt kérdés
Borzasztó hogy nekem pl. kicsivel több mint az átlag nettó 350 ezer a havi fizetésem és alig lehet sporólni vagy félrerakni vagy gyűjteni lakásra azt nem is lehet de kocsira is alig lehet gyűjteni. Az árakhoz képest a fizetések nagyon gyengék és pláne egy fiatalnak így nagyon nehéz önállósodni.
2020. máj. 9. 16:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ennyi pénzt Budapesten keresel. Én 370e bruttót kapok budapesten aminek 246e a nettoja. Fillérbaxó életmódot élek és jó esetben havi 100e forintot félre tudok tenni! Örülök ami van, nehéz félrerakni de pl. egy ilyen helyzetben nézd azt, hogy van mihez hozzányúlni!
2020. máj. 10. 08:30
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez attól is függ, hogy ki mennyit szeretne félrerakni.

Pár tízezer Ft-ot könnyedén félre lehet rakni. De ha azt nézed, hogy pl lakásra gyűjtenél és/vagy raknál félre nyugdíjra, vésztartalékra, autóra, akármire, akkor bizony havi szinten 200-at minimum félre kéne tenni, de inkább többet. 25-30M-tól indulnak jelenleg a lakások (amikre nem kell rögtön több milliót ráköltened, hogy lakható is legyen). Ha szeretnél venni egyet (a motiváció gondolom megvan, a magyar albérlet piacnak hála), akkor minimum 10M-t össze kell kaparnod beugrónak (önerő+illeték+ügyvéd+berendezés+egyéb apróságok).

Mennyit is kell félrerakni és hány évig, hogy ennyi pénzt összespórolj?

Pár tízezerrel havonta max telefonra vagy 20 éves autóra tudsz gyűjteni, meg évi két welnessre, ahol elégetheted a szép kártyádon lévő pénzt.

2020. máj. 10. 09:43
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
Nem, mivel a párommal együtt a havi bevételünk nettó 600e forint ami hamarosan havi nettó 800e forint lesz így elég jól tudunk élni, mindenre kerül és még lakásra is teszünk félre úgyhogy nem, nem tartom kevésnek a fizetésünket köszönöm kérdésed.:)
2020. máj. 10. 12:42
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ti hogy csináljátok ezeket a kereseteket? Én az istenért se tudok olyan helyet találni, ahol 150e nettónál többet keresnék.
2020. máj. 10. 13:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ti hogy csináljátok ezeket a kereseteket? Én az istenért se tudok olyan helyet találni, ahol 150e nettónál többet keresnék."

Nyelvtudás+diploma+Budapest.

Vidéken hiába van jó diplomád meg nyelvtudásod, ha csak szalagmunka van.

2020. máj. 10. 14:04
 16/24 anonim ***** válasza:

"Én az istenért se tudok olyan helyet találni, ahol 150e nettónál többet keresnék."

Pedig sok ilyen van, ha a tudásod megér ennyit a munkáltatónak. Képezd magad, tanulj és te is kereshetsz többet.

2020. máj. 10. 14:24
 17/24 anonim ***** válasza:
50%
Érettségivel simán megkereshető egy gyárban is nettó 400 ezer forint is csak annyi kell hozzá, hogy jól fizető céghez menj és végezd el a kompetencia szinteket, azaz képezd magad, legyél nyitott a munkáltató képzéseire. Sokszor megkaptam már, hogy márpedig itthon egy gyári munkásnak nem fizetnek ki ennyi pénzt (jogosan mivel ez már mérnöki fizetés inkább), de lehetséges igaz nem a négykarikás gyárban.
2020. máj. 10. 14:36
 18/24 anonim ***** válasza:
17-es. Aha, maximum a megannyi túlórával.
2020. máj. 10. 14:49
 19/24 anonim ***** válasza:
Igen, havonta 1-2 szombattal.
2020. máj. 10. 16:29
 20/24 A kérdező kommentje:
De ki akar másnak dolgozni gyárban vagy akárhol pont ezért rossz nekem is a fizetésem mert mimdig a munkáltató vagy a cégtulajdonos kapja a legtöbbet. Én ezért gondolkodtam vállalkozáson csak ahhoz meg szintén pénz kell és így meg teljesen megvan lőve az ember. Egy alkalmazott szerintem soha nem fog annyit keresni hogy jusson egy házra Magyarországon persze akik havi 1 milliót keresnek na ők mar elerik azt a szinten hogy elni is tudnak es felre is tudnak rakni na de hany munkaltato vagy ceg ad ennyit egy alkalmazottnak? Nagy ritka. Egy viszonylag sporolassal egyutt 800 ezer es 1 millio kozott kene ahhoz keresni hogy felre is tudjunk rakni.
2020. máj. 10. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!