Angliába mennyi a fizetése egy idősek otthonában dolgozó gondozónak?
Figyelt kérdés
2020. máj. 6. 14:38
11/15 anonim válasza:
Ennyi pénzért miért megy ki egyáltalán? Otthon többet keresek, mint 1100 font.
12/15 anonim válasza:
8: amúgy a közvetített állások köztudottan rosszabbul fizetnek, mert valakinek fedeznie kell a te bérdet is. Szóval te nyilván alacsonyabb béreket fogsz látni/mondani. Amúgy se hinném, hogy Bristol összes állása rajtad ment keresztül.
13/15 anonim válasza:
Időpont ma 17:39
Nem minden bristoli állás megy a mi cégünkön keresztül. De gondozói állást itt kint sose fogsz kapni úgy, hogy bekopogsz az idősek otthonába, hogy jönnék ide dolgozni. Legtöbben fejvadászcégeket, munkaközvetítő irodákat vesznek igénybe. Nem mi vadásszuk a munkát. Mi csak az embert biztosítjuk. Jóformán csak közvetítőn tudsz sok helyen állás keresni. Bristolban is sok munkaközvetítő iroda van. Mindegy. De kizárt, hogy netto 1800 fontot kap godozói fizetésként. Nem kell lódítani, mert a kérdező marad hoppon.
14/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy jössz ahhoz, hogy lehazugozz. Mondd azt, hogy OK, az én ismerősöm ennyit keres, de nem ez a tipikus. Aztán ennyi.
15/15 anonim válasza:
Én ennyi pénzt Magyarországon megkeresek ráadásul albérletre is sokkal kevesebb megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!