Betanított munkát önéletrajzba beleírjak ha szellemi dolgozó vagyok?
A gazdasági válság éveiben volt másfél év hogy munkahelyem megszűnt és szakmámban nem találtam munkát és így gyárba betanított munkára mentem.
Utána rendeződtek a dolgok, és azóta is minden oké, de nem tudom ezt "illik e bevallani" vagy jobb elhallgatni ha én alapvetően szellemi dolgozó vagyok.
# 2
Ez meg egy másik problémám, hogy van aki azt ajánlja hogy 10 éve mit csináltam már nem számít, van aki meg gyanakodva kérdezi hogy na és miért csak az elmúlt 5 évet írtam be, előtte nem csináltam semmit?
# 4
Köszi. Akkor ez így tuti nem csalás? Szerinted a HR-est megzavarná csak ez a másfél év kitérő mint betanított munkás?
Nem tudom, mi a szakmád, de ilyenkor kreatívnak kell lenni.
Nekem volt egyszer kb. egy év kihagyás - amikor otthon voltam. Utána simán beleírtam, hogy szabadúszó fordító-tolmács voltam abban az egy évben. Mondjuk ez beleillett a képzettségem alapján a CV-be...
# 7
Marketing anyagok és kiadványok tervezésével foglalkozok.
# 7
Eddig kisvállalkozásoknál dolgoztam és szabadúszóként de most egy multicéghez, a Bosch-hoz mennék állásinterjúra. Ezért aggódom. Nem ismerem multikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!