Betanított munkát önéletrajzba beleírjak ha szellemi dolgozó vagyok?
A gazdasági válság éveiben volt másfél év hogy munkahelyem megszűnt és szakmámban nem találtam munkát és így gyárba betanított munkára mentem.
Utána rendeződtek a dolgok, és azóta is minden oké, de nem tudom ezt "illik e bevallani" vagy jobb elhallgatni ha én alapvetően szellemi dolgozó vagyok.
Felesleges hazudni, ha nagyon akarják TAJ számod alapján (mikor belépsz le kell adni) meg tudják nézni, hogy adott időszakban, melyik céghez voltál bejelentve. FEOR szám alapján még az is kiderül, hogy kb milyen munkakörben. Szerintem ha ennyit nem tud megérteni egy HR-es, amit leírtál, akkor az $zarjon sünt. Inkább elismerést érdemel, hogy nem otthon ültél, hanem elvállaltál egy rosszabb munkát.
Egyébként szerintem nem érdemes ennyit stresszelni fa$zságokon, főleg ha multihoz mész dolgozni, nem sokáig fogod bírni, ha nem veszed be néha a le$zarom tablettát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!