Ti dolgoznátok mezőgazdaságban?
Figyelt kérdés
Akár mint napszámos vagy traktoros? Ha nem miért nem?2020. máj. 6. 06:20
1/7 anonim válasza:
Dehogynem ,dolgoznèk ott szivesen,falusi vagyok.
2/7 anonim válasza:
Ha a parasz nem dolgozik - nem eszik.
Ha nem eszik, nincs mit xarnia.
Ha nem xarik, az úr nem eszik.
.
Nem mindenki lakik ám MamaHotelben, ApuciKártyával!
4/7 Gyakoris válasza:
Még nő létemre is dolgoznék.
Persze inkább magamnak,nem pedig bejelentetlenül egy ötösért naponta!
5/7 anonim válasza:
Volt hozzá korábban szerencsém. Alulfizetett, fizikailag megterhelő, szellemileg pedig cseppet sem kielégítő munka. Ha van választásom, nem dolgoznék, de nyilván függ attól, hogy mi a másik alternatíva. Ettől függetlenül csak tisztelni és becsülni tudok mindenkit, aki a mezőgazdaságban dolgozik.
6/7 anonim válasza:
Dolgoztam traktorosként.
És van vállalkozásunk, ami foglalkozik mezőgazdasággal is. Szóval munka mellett benne is vagyok.
Nagyban csinálnám főállásban is akár.
7/7 anonim válasza:
Alapvetően nem degradál, de informatikusként elég éles váltás lenne, a tufásomat máshol jobban tudom hasznosítani.
A külföldi dömpingtermelés miatt pedig nincs megfizetve.
Max. akkor dolgoznék ha olyan szinten a feje tetejére állna az ipar, mint a szocializmusban, hogy többet kereshet egy őstermelő mint egy mérnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!