Nettó 400. De egyébként nem diploma függő, hanem programozási nyelv illetve az adott cég piaca ahová fejleszt. Ezt a kb nettó 400at három Budapesti főként webfejlesztéssel, de egyéb informatikai szolgaltasassal foglalkozó cégről is tudom. Legalábbis nálunk, meg másik két ismerősömnel a cég ennyit ajánlott kb. Szerintem ez reális, ez alatt nem érdemes fejlesztői állást elvállalni.
2020. ápr. 24. 01:21
2/7 anonim válasza:
Inkabb 300 nettot mondanek most:
- epp valsag van, keves helyen keresnek uj embert, sok helyrol kuldenek el (meg IT-ban is elofordulhat az utobbi)
- az Msc nem feltetetlenul jelent valos (munka)tapasztalatot, marpedig anelkul az csak egy papir meg.
2020. ápr. 24. 01:51
3/7 anonim válasza:
Én is inkább nettó 300at mondanék, főleg ha kevés a szakmai tapasztalod. Az átlag kb ennyivel kezd. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehet megfogni egy netto 400at. (ált. ez a junior bértábla teteje). Nekem is sikerült.
2020. ápr. 24. 12:10
4/7 anonim válasza:
Nem figyeltem, hogy MSc. A harmadik válasz BScre vonatkozik, bocsi.
Mindent tanulnak ott, csak nem a szakmát. És ezt több olyan ismerősöm megerősítette, aki ezeken az egyetemeken volt mérnökinformatikus/vagy hasonló hallgató, és a gyakornoki állás, az élet, hupsz, teljesen más volt, mint a tanulmányok
2020. máj. 6. 21:06
7/7 anonim válasza:
"Nettó 250 max"
Most nem azért, hogy kötözködjek, de én csak olyat ismerek, aki efölött kezdett.
Ha Msc-ről beszélünk, akkor a 300 ezer nettó simán meg van. Amúgy a bankoktól simán lehet többet is kérni, szóval területfüggő.
Illetve ez elég gyorsan tud nőni. Tudok munkát, ahol 3 év tapasztalattal már adnak 1.5 millió nettót is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!