Hogy lehet gyakornoki állást találni IT szektorban, proginfó alatt, 0 tapasztalattal?
Mindenki azt mondja, hogy ez a legfontosabb, de hogy lehet?
Milyen cégek alkalmaznak akár csak gyakornoki poziban ennyire kezdőket és maximum 6 órában?
Ugyanis Budapesten nincs levelező progünfó, max. esti...
Rengeteg ilyen cég van.
Iskolaszövetkezeteknél érdemes szét nézni, pl: [link]
Nekem totál ugyanez a gondom. Az estiseket nem foglalkoztatják gyakornokként, normál munkavállalóként pedig olyan kellene, akinek van már tapasztalata...
Hacsak nem én írtam ki a kérdést, csak másik regisztrációról és nem emlékszem rá. :D Bár 7:44-kor még aludtam.
De ezeket komolyan hogy gondolják?
"Nappali tagozatos aktív/passzív tanulmányok"
Munkaidő:
⏰ hétköznaponként 8-17 óráig
És heti 25 óra munka vállalás...
Kérdező kevesebb tárgyat veszel fel és dolgozol mellette,ahogy én is csináltam.
Volt,hogy beadandó írást reggel 9-re befejeztem aztán mentem is dolgozni szépen.
Csakígy lehet, ezer cég van meg hiány.
Most használd ki.
Tanulásból csak nem veszel húst a hentesnél.
BME állásbörze.
Mellesleg gyakornokoskodni nyáron kell, akkor van heti 40 órád. Vagy utolsó félévben, amikor már csak szakdolgozat van.
Hát más kérdésnél mindenki azt mondja, hogy a második félévtől ajánlott...
Heti 30 óra, az napi 6 óra, ha még este és éjszaka lenne, akkor megoldható lenne.
De annyival nem lehet kevesebb órát felvenni, hogy napi 6 órát lehessen dolgozni nappali mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!