Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora volt a legnagyobb...

Mekkora volt a legnagyobb anyagi veszteség ami ért eddig?

Figyelt kérdés
Mennyi pénzt buktatok már el. Vagy milyen anyagi kár ért benneteket eddig életetek során?bármi lehet az telefon elhagyas pénz elhagyás ,autóösszetörés,stb

2020. ápr. 19. 11:32
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

#29:

Igazodom hozzád, menjünk számozva:

1. Ezt nem is állítottam, hogy a jó hír jó mozgást, vagy a rossz hír rossz mozgást jelent egyértelműen.

Pontosan ezt emeltem ki! A fundamentális elemzés mélyebb ágain, pont az a lényeg, hogy azt meg tudd állapítani, hogy az adott helyzetre, hírre, hogyan fog változni a tőzsdén az érték.

Azt kell tudnod megmondani, hogy az adott hír (akár jó, akár rossz), a mögöttes értéket növelni, vagy csökkenteni fogja, hogy mennyien fognak emiatt eladni vagy venni és milyen mennyiségben és milyen összegben, hogy ezek a műveletek hogyan fognak hatni, stb.

Aki erre nem képes, és csak a VWAP, MACD, trendfigyelés, amire támaszkodik, az az én tőzsdére nem való, gondolkodásra és nagytételes játszmára nem túlságosan képes kispályás.

NEM azt mondom, hogy ne lehetne ezeket használni!

2. Úgy, hogy ott vagyok, mint az egyik WSJ újságíró.

Még ha késve is jelenik meg, én ott vagyok élőben. Nem nehéz közben mobilfelületen elintézni pár ügyletet. Főleg, hogy a TD Ameritrade appjának felülete igen gyors és könnyen kezelhető.

3. Ott az 1. pont utolsó két mondata. Lehet, és kell is minimális szintű technikai elemzést csinálni. Azonban akkor is hátrányban lesz azzal szemben egy tisztán technikai elemző, aki évek tapasztalatával egy másodperc alatt végigfuttatja az agyában a fundamentális elemzés teljes folyamatát ÉS figyel a technikai elemzésre (max. 5%-ban)! (Természetesen a színtiszta fundamentális elemzés sem jó, ezt nem is állítottam sehol.)

Nem oktatok senkit. Ingyen adok szívesen tanácsot (ha az illető a stílusa alapján megérdemli), de semmi több.

Nincs időm tanítgatással foglalkozni. (Mielőtt belekötnél: tízujjasan gépírok. Ezek a válaszok pár percembe kerülnek. Akkor nézek fel, amikor nincsenek másodperces/párperces ügyleteim.)

2020. ápr. 20. 13:59
 32/32 anonim ***** válasza:
30k tippmix, kosar, legfeljebb 15.5 ponttal kaphat ki a vendeg csapat, hát 16al kapott ki...:)
2020. ápr. 20. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!