Mekkora volt a legnagyobb anyagi veszteség ami ért eddig?
297,41 millió forint.
Tőzsde 2019. márciusban.
Bár már bőven visszahoztam, de az egy veszteséges zárás volt.
Kerek 300 millióért vettem meg egy jónak tűnő cég 40%-át, még 2018 augusztusában. Fél évig gyakoroltam arra a 9 hónapra gyakoroltam is a többségi tulajdonosi jogaimat (a 60% sok ember között oszlott el).
2020 elején viszont szembement az a 60% a döntéseimmel (2019 decemberére majdnem megdupláztam a cég bevételét és értékét), rossz döntéseket hoztak.
2 hónap alatt leszedálták a céget.
A 40%-om 7 különböző újgazdagra tudtam rásózni, akik nem értettek semmihez.
Sikerült két és fél millát megmenteni belőle, de ez egy kicsit szíven ütött.
Bár ez volt a legkisebb összegű befektetésem, de a legnagyobb bukásom is.
Természetesen a kezdőtőkémet nem(!) Magyarországon gyűjtöttem össze, abból pedig daytrader-ként növel(t)em az összeget.
13. az kemény. azt hittem simán "viszem " a kérdést 100-120 millióval. :D :D :D
örülök, hogy már visszaszerezted, én is ezen vagyok, a forex kicsit jobb, mint a póker :)
#14:
Én inkább részvény- és indextőzsdézem, a forexért nem vagyok oda.
Bár tény és való, az elmúlt 2 hónapban az EURHUF/HUFEUR volatilitásán 61millió lett az adózás utáni nettó nyereségem.
Mondjuk a nyomorult Eltolcsy lépése(i) miatt rohadtul ellaposodott ápr. 6-7 óta.
Bár a vírus tetőzésekor vissza fog jönni a magas szintű volatilitás és forintgyengülés, akkor majd szándékozom egy az eddigiektől nagyobb összeget shortolni.
#13-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!