Nektek mekkora volt a legnagyobb anyagi veszteségetek az eddigi életetekben?
Volt egy autóbalesetem, ahol nem tudtam bizonyítani, hogy az elől menő indokolatlanul fékezett, nagyjából 1 millió Ft.
Vagy ha úgy vesszük, hogy zsákutcába futott az életem, de vettem egy lakást erre alapozva korábban, akkor mondhatjuk, hogy nagyjából 20 millió
"ahol nem tudtam bizonyítani, hogy az elől menő indokolatlanul fékezett"
Követési távolságról hallottál már?
"nem tudtam bizonyítani, hogy az elől menő indokolatlanul fékezett, nagyjából 1 millió Ft."
Kötelező biztosítás?
"Volt egy autóbalesetem, ahol nem tudtam bizonyítani, hogy az elől menő indokolatlanul fékezett, nagyjából 1 millió Ft."
Magyarul kötelező biztosítás nélkül 2 méterre mentél valakinek seggébe és jól belementél. Gondolom jogsid sem volt.
A 2019-es év "fantasztikus" volt: szakítás (közös ingatlan) + xar tőzsdei portfólió = 40 misi mínusz.
32F
Kedves 5,6 és 8. válaszoló.
Ha nem értetek valamihez, ne magyarázzatok bele hülyeséget.
Miért ne lett volna kötelezőm...
A KGFB kifizette a másik autóban keletkezett kárt, ami filléres tétel volt, az én autómban keletkezett a nagyobb kár. (Nem részletezném, szerencsétlen párosítása a magasabb és alacsonyabb autóknak). Mint írtam, nem tudtam bizonyítani az indokolatlan vészfékezést, irányjelzés nélkül az úttest közepén megállást, mert nincs kamera és tanú. Csak az aktuális szabályozást figyelembe véve ezzel a helyzettel nem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!