Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mihez kezdjek ha semmi nem...

Mihez kezdjek ha semmi nem érdekel csak a telefonozás, hangoskönyv olvasás és a szépségápolás?

Figyelt kérdés
Van munkám, de szeretnék mást csinálni. Közalkalmazott vagyok, kevés a fizum. Nincs meg pár ezer forint hiányzik a 200ezerhez. Ebből kellene valamihez kezdeni. Sajnos szinte semmi nem érdekel egész nap tudom nyomkodni az instám és a facét. Nem posztolok csak lapozok. Egész nap hangoskönyv szól a telefonom, leginkább önfejlesztő könyvek de még nincs hatásuk 😂. Ezen kívül ebben a témában a könyveket is szívesen olvasom. Érdekel a szépségápolás de csak a sajátom, mást nem akarnék szépíteni ennyire nem vonz mélyen. Szeretek öltözködni, szeretek sétálni, kirándulni. Youtube videókat nézek, blogokat olvasok. Érdekelnek egyébként a virágok, a természet, a zöldségek, gyümölcsök de nincs kertem akkora, hogy termesszek bármit is. Esetleg árulnék különleges szörpöt, mézet, különlegességeket de nincs hozzá semmim. Azthiszem teljesen életképtelen vagyok mindenre. Nem vagyok vállalkozóképes, az sem jó, hogy másoknak dolgozom és semmibe vesznek. Semmi olyan nem érdekel amiből jól lehetne élni. Mit tegyek? ☹️

2020. ápr. 13. 02:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%
golddigging
2020. ápr. 13. 08:36
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Miért kéne bármi mást csinálnod?
2020. ápr. 13. 09:24
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ezzel semmi gond. Pont az ilyen butácska, életképtelen Mancikák kellenek a közszférába. Se ész, se fantázia, se ambíció nem kell, sőt, hátrány is lenne.
2020. ápr. 13. 09:57
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
Kezdésnek adhatnál egy hátmasszást:D
2020. ápr. 13. 09:58
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem is lesz hatásuk, ha csak szólnak egész nap, oda se figyelsz a mondandójára, nem is emlékszel semmire az elhangzottakból, el se gondolkozol azokon és végképp nem cselekszel.

beírod a keresőbe hogy business ideas és olvasgatsz, millió+1 db van...

2020. ápr. 13. 10:01
 16/18 anonim ***** válasza:
12%
Az olvasás szemmel történik papírból készült könyvből, fókuszált figyelemmel, beleéléssel. A tanulás hasonló, asztalnál olvasva, jegyzetelve, számodra jól beváló időbeosztásban, jó szünetrenddel. Ajánlott azt autodidaktázni, ami tényleg elsöprően érdekel, úgy legalább nem kell dolgoznod, sima hobbi lesz belőle.
2020. ápr. 13. 10:55
 17/18 anonim ***** válasza:
80%
Lehet maradi vagyok, elárulod, hogy hogyan lehet hangoskönyvet olvasni???
2020. ápr. 13. 12:59
 18/18 A kérdező kommentje:
A hangoskönyv, olvasás között lehagytam a vesszőt. De lejjebb kifejtettem, hogy olvasni könyv formában is szeretek nem csak hallgatni őket.
2020. ápr. 13. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!