Miért hiszik azt az emberek, hogy sminkelem magam?
Igazából. Mi a kérdés? A válasz elég egyértelmű, és meg is válaszoltad magadnak. Vagy csak dicsekedni jöttél? Mert eléggé úgy tűnik, hogy próbálod előadni úgy mintha erre nem lennél olyan büszke.
"nem teljesen mindegy hogy egy lányon van e smink vagy nincs?"
Hogy lenne már mindegy?
Nagyon apró gondolkodással rájössz, hogy a fiúknak nem túl bejövős ha a csaj 5 kiló sminket leveszi magáról akkor úgy néz ki mint egy bányarém.
Örülj neki hogy ennyire szerencsés a genetikád és természetesen szép vagy.
Én ugyanígy ápolom a bőröm és mégis egy rakás ragya vagyok menstruáció előtt...
De bizonyára még tinik vagy tinilelkűek vagytok ha ennyire azon kattogtok hogy sminkel-e a másik.
Felnőtteket már ritkán érdekli és nem bizonyítgat másoknak.
Szerintem a barátaid, akik ezzel piszkálnak elég buták. Ha valakinek pattanásos az arca, azt legtöbb esetben alapozóval csak elég felületesen lehet eltakarni (azt nem tudom ha létezik olyan ritka speciális szer, ami teljesen elrejtené), a legtöbb esetben csak a vörösségét fedi, miközben marad egy kis dudor az arcon.
Szóval könnyű megkülönböztetni a természetesen tiszta bőrt és az alapozott arcot puszta ránézésből, anélkül hogy megmosnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!