Miért ilyenek az emberek?
Miért ilyenek az emberek, hogy képtelenek megtanulni helyesen írni?
"Akárhányszor nézem meg a kérdéseket itt és ha" --> Akárhányszor nézem meg a kérdéseket itt, ha
"a kérdező elvét 1-2 hibát a kérdésében vagy" --> a kérdező elvét 1-2 hibát a kérdésében, vagy
"olyanról szól a kérdés miért fikázzák egyből az emberek?" --> olyanról szól a kérdés, miért fikázzák egyből az emberek?
"Múltkor kiirtam" --> Múltkor kiírtam
"egy kérdést és volt benne 1-2 hiba..erre" --> egy kérdést, és volt benne 1-2 hiba... erre
"az egyik válaszoló ,hogy :ilyen helyesírással" --> az egyik válaszoló, hogy: ilyen helyesírással
"nem kérdeznék ilyen...nincs is agyad" --> nem kérdeznék ilyet... nincs is agyad
"majd mondtam h elirta" --> majd mondtam, h elírta
"a telóm erre ő :ennyit nem ír el a telefon..." --> a telóm, erre ő: ennyit nem ír el a telefon...
"a telóm erre ő :ennyit nem ír el a telefon..." --> a telóm, erre ő: ennyit nem ír el a telefon...
Gondolom, ezeket is a telefonod írta el helyetted, mi?! :D :D :D A vesszőket is a telefonod szedte ki, a szóközöket is a telefonod tette át az írásjelek rossz oldalára, és így tovább, ugye? :)
Hazudozol össze-vissza, aztán sírsz, amikor a szemedre hányják.
Na ne égesd magad. Mars vissza tanulni!
Engem alapjáraton az zavar ha egy ember nem tud az anyanyelvén írni. Megbukott elemi alsóban vagy ez mi? Tök átlagos intelligenciával rendelkező 18 éves vagyok és 3 nyelven beszélek és írok mégis hogy a búsba van az hogy manapság a felnőtt emberek jelentős része magyarul se tud helyesen írni? A főnököm pl 42 éves férfi, milliókat keres havonta (többek között rajtam) és nem tud érthetően írni, nem helyesen hanem érthetően. Ennyire rossz volt régen az oktatási rendszer?
Bocsi a rantért
Engem alapjáraton az zavar ha --> Engem alapjáraton az zavar, ha
Megbukott elemi alsóban vagy ez mi? --> Megbukott elemi alsóban, vagy ez mi?
18 éves vagyok és 3 nyelven beszélek és írok --> 18 éves vagyok, 3 nyelven beszélek és írok
mégis hogy a búsba van az hogy --> mégis hogy a búsba' van az, hogy
magyarul se tud --> magyarul sem tud
A főnököm pl 42 éves --> A főnököm pl. 42 éves
milliókat keres havonta (többek között rajtam) és --> milliókat keres havonta (többek között rajtam), és
nem helyesen hanem érthetően --> nem helyesen, hanem érthetően
"Az előző válaszolók kommentjét ajánlom"
Oké, kijavítottam azokat is:
"Mert itt névtelenül és ennek következtében szégyen érzet nélkül kiélheti bárki a fusztrációját." --> Mert itt névtelenül és ennek következtében szégyenérzet nélkül kiélheti bárki a frusztrációját.
(Hopp, hopp, de nehéz idegen szó! :) Bele is botlott a kolléga nyelve! :D )
"Mert mindenbe csak a hibat latjak..." --> Mert mindenben csak a hibat latjak...
(-ba, -be, -ban, -ben, általános iskolai anyag.)
"ajánlom...és ne" --> ajánlom... és ne
"a vesszőket nézd ,lásd" --> a vesszőket nézd, lásd
1. Írjad elő légy szíves, hogy mit nézzek meg mit ne. :)
2. Átláttam a faék egyszerűségű kis kérdésedet elsőre is, és válaszoltam is.
- Te hazudtál arról, hogy a hibáidról a telefon tehet;
- Valaki rámutatott a hazugságodra;
- Te ezen nyígni kezdtél, pedig a te sarad az egész.
Ennyi. :D
1.Senkisem kérte, hogy mások kommentjeit javítgassad!
2.Mi úgyis megértjük azt, amit mások talán hibásan írtak.
3.igen a telefonom...ugyanis automatikus helyesírás javító van a telefonom és előfordul, hogy néha kijavít szavakat másra!
"1.Senkisem" --> 1. Senki sem
"3.igen" --> 3. Igen
"telefonom...ugyanis" --> telefonom... ugyanis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!