Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek az emberek?

Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés
Akárhányszor nézem meg a kérdéseket itt és ha a kérdező elvét 1-2 hibát a kérdésében vagy olyanról szól a kérdés miért fikázzák egyből az emberek? Múltkor kiirtam egy kérdést és volt benne 1-2 hiba..erre egyből az egyik válaszoló ,hogy :ilyen helyesírással nem kérdeznék ilyen...nincs is agyad" majd mondtam h elirta a telóm erre ő :ennyit nem ír el a telefon...
2017. aug. 17. 22:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Az első vagyok.

A 63 %-osegy tökéletes példa erre.

Az ilyen emberekről nekem mindig a Revolver című film jut eszembe abból is a liftjelenet.

youtube.com/watch?v=r_G6PCXDVSU

2017. aug. 17. 23:49
 12/19 A kérdező kommentje:
Pont az olyan emberek miatt, mint te vagy, írtam ki a kérdést...de rájöttem, hogy ilyen emberek mindig is lesznek az életben... és csak hagyni kell őket! Puszika
2017. aug. 17. 23:51
 13/19 A kérdező kommentje:
1. válaszoló sajnos nem tudom megnyitni a linket :(
2017. aug. 17. 23:53
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Talán jobb lenne, ha egy helyesírást firtató kérdést nem úgy írnál ki, hogy gyakorlatilag minden második szónál van egy hiba. De ezt csak halkan jegyzem meg.

Erre még a telefon sem mentség, mert ott is lehet helyesen írni, csak akarni kell. Sőt, a telefon az egyik legátlátszóbb indok a rossz helyesírásra.

2017. aug. 18. 08:20
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
mert nincs életük :D unatkoznak és azt gondolják hogyha nekik szar akkor legyen neked is. Az ilyenek sosem azért jönnek fel gyk-ra h segítsenek,válaszoljanak stb. hanem a hibát keresik másokban. de attól hogy valaki lehülyéz valakit attól még nem lesz okosabb. különben is a helyesírást kidobhatja a kukába ha egy rosszindulatú ember...persze a súlyos hibák tényleg betesznek nekem is :D pl mijen meg szija :DD de akkor is mivan? röhögök egyet aztán továbblépek nem kezdem el megírni hogy jaj te idióta tanulj meg írni blablabla olyankor nem tudom eldönteni hogy kit sajnáljak jobban a kérdezőt vagy a válaszolót :D
2017. aug. 18. 22:28
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
63-mas, azt vágod hogy csak vesszőket rakosgatsz mindehova? :D
2017. aug. 18. 23:34
 17/19 anonim ***** válasza:
A farönköt hiába öntözöd, úgy sem fog kirügyezni!
2017. aug. 20. 20:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Helyesírás így meg úgy... engem egyáltalán nem zavar, ha emiatt kötekednek, viszont az annál inkább, amikor olyan “okoskák” írnak a kérdésemhez, akik félreértelmezés miatt kritizálják és én vagyok a hibás, amiért nem tudnak olvasni. Több olyan fikázó választ kapok, aminek az alapja a belemagyarázás, és eltér a kérdésem fõ tartalmától, ne adj isten’ szövegértési gondok vannak.

Bár volt egy olyan alkalom, hogy én válaszoltam úgy egy kérdésre, hogy fáradtan nem olvastam el figyelmesen (késõ este volt), emiatt félreértettem és rosszul sült le, de legalább bocsánatot kértem utólag.

2018. jan. 10. 16:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert nem azért járnak ide, hogy kérdéseket válaszoljanak meg és ezzel másoknak segísenek, hanem azért, hogy a frusztrációjukat kiéljék. Könnyű ez így név és arc nélkül, minden szégyenérzet nélkül lemehetünk állati szintre és senki nem fogja számon kérni rajtunk a dolgot. Ha valamivel nem ért egyet a kérdésedben, akkor abba köt bele, ha pedig semmi olyat nem írsz, amivel ellenkezhetne, akkor átvált nyelvtannáci módba. Én is látom, ha valami nincs helyesen írva, és nyilván én is vétek hibákat, de nem a Magyar Tudományos Akadémia oldalán vagyunk, hanem egy oldalon, ahová az utolsó proli is teljes joggal írhat, így ezt nem teszem szóvá, ameddig érthető a kérdés. Főleg nem írok oda egy kérdéshez csak a trollkodás kedvéért. Ez van, a trollokkal nem lehet mit tenni, a legjobb, ha nem állsz le velük veszekedni.
2018. jan. 10. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!