ErikDode12345 kérdése:
Harry Potter és az elátkozott gyermek hangoskönyv?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek hangoskönyveket hallgatni, és ezekből is a kedvencem a Harry Potter sorozat, kérlek segítsetek abban hogy hol tudnám meghallgatni a harry potter és az elátkozott gyermek hangoskönyvét.2020. ápr. 10. 11:53
1/7 A kérdező kommentje:
vagy esetleg harry potter világa hangoskönyv?
2020. ápr. 10. 12:16
2/7 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán létezik (legalábbis magyarul szinte biztos, hogy nem). Nem tudom, olvastad-e papír alapon, de mivel ez egy színdarab szövegkönyve, ezért mindenképpen nehezebb lenne hangoskönyv formában kiadni.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Bocsi, nem vagyok képben, lehet nem az öszes :S
5/7 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz ha messziről elkerülöd az elátkozott gyermeket ha szereted a Harry Pottert.
6/7 anonim válasza:
NEM készült még hangoskönyv,aytube csapatokat/felolvasókat kérdezd
7/7 anonim válasza:
Az androidos telefon szövegfelolvasójával szoktam könyvet hallgatni😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!