Mihez kezdjek ha semmi nem érdekel csak a telefonozás, hangoskönyv olvasás és a szépségápolás?
Ezeket a szmájlikat kihagyhattad volna...
A legtöbb embert nem érdekli a munkája, nem szereti, belefásul, csak a pénz miatt csinálja. Persze van az a kis réteg, aki élvezi (mondjuk én is szeretem, de néha sok).
Legyèl virágkötő. Bár gyanítom, ők sem keresnek sokat.
Amúgy amit leírtál, az nagyrészt a legtöbb korodbelire igaz; insta, youtube, pinterest, facebook, divat stb
Ahhoz pedig, hogy szörpit árulj, bizony vállalkozó kell, hogy legyél.
Mellesleg, a világ összes önfejlesztő könyvet átnyalhatod 500x, ha nem veszed komolyan, és nem akarsz fejlődni- mert nem akarsz. Az írásodból legalább is ez jön le. Neked jó ez. Hogy social médiában élsz.
Mondanám az influencert, deh... ahhoz eléggé ügyesnek, és kitartónak kellene lenned.
Plusz, ha már olyan szinten vagy, szintén vállalkozó kell, hogy legyél, szóval...
Én valami irodai munkát tudnék elképzelni neked, bár a pénz ott sem vetne fel.
Mindenesetre, amíg nem akarsz változni, nem is fogsz.
26/N
Semmibe vesznek? Komolyan? Nem mondod?
Leírod, hogy tök sablonos basic punci vagy, akit semmi nem érdekel, semmihez sem ért, és semmit nem csinál. Valószínűleg a munkahelyeden is bőven nélkülözhető vagy.
Ezt engedd el! Egy vállalkozásban ezerszer keményebben kell nyomni, az nem megy magától, ott nincs havi fix bevétel akkor is, ha a mobilod bámulod egész nap.
Majd elfogadod és belenyugszol, hogy te pont most vagy a neked megfelelő helyen.
Ápolgasd a szépséged, gyorsan menj férjhez, mert pár év, és nem lesz elég a reprezentatív munkakörhöz se, hogy ülsz és szépen nézel.
En is azt hittem, hogy semmi nem erdekel, ezert huztam a vallalkozast evek ota, mert nem jott az ihlet, mi legyen a profil. Aztan rajottem, hogy leszarom, mert igazabol en nem azert akarok vallalkozo lenni, hogy oromkodve nezzem a sajat termekem / szolgaltatasom, hanem maga a vallalkozoi let miatt. Az uzleti resze erdekel jobban, meg maga az, hogy csinalni valamit aminek en vagyok a fonoke. Szoval valasztottam egy tok alap semmilyen dolgot ami mar letezik a piacon es azt csinalom beleadva a sajat maximumomat. Ennyi. Emelett megvannak a hobbijaim. De mar halalosan nem erdekel az, hogy a munkam mindenkepp a kedvenc hobbimhoz kapcsolodjon. Alkalmazottnak lenni mindenhol szar, mindegy mivel foglalkozol. Sajat vallalkozasnal meg szinte mindegy, mit csinalsz, annak az a lenyege, hogy legyen belole eleg profit, amivel meg nem akarsz es nem muszaj neked foglalkoznod, azt kiszervezed aztan kesz.
De ja, dolgozni kell mindenhol, instanyomogatas az nem termel penzt, mar ha nem epp a marketinganyagot toltod fel...
Ebből a felhozatalból pedig lehetne valamit összehozni, ha komolyabban vennéd a dolgokat.
A szociálist tanuld tovább mentálhigiénés tanácsadónak, használd ki a gyógy-, és sportmasszőri képesítésedet, ezzel ügyfeleket tudsz magadnak szerezni a mentálra is. Két foglalkozást tudnál vállalkozásban vinni: reggeltől délutánig masszőr, 16h.-tól mentálozás.
Az az érzésem, hogy a kertészkedés, természet vonalat hagyd, mert ha az eddigieket sem tudtad kihasználni, akkor azt sem fogod tudni.
Sajnálom, hogy nem használod ki a tudásodat, a lehetőségeidet. Sportolj, azzal növelni tudnád a kitartásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!