Mennyit kereshet egy IT megrendelő - nem beszerző! (a dolgozói igényeket rendelteti meg a beszerzőkkel és adja át)?
Pontos titulust nem tudom. Egy barátom mesélt az új állásáról. A multis iroda dolgozói ha kérnek egy laptopot, egeret, bármilyen informatikai eszközt akkor ő adja be a megrendelést és tőle lehet átvenni ha megjön. NEM beszerző, mert nincs jogköre tárgyalni vagy hogy honnan szerezzen be valamit. Az mások feladata. Amikor neki leadnak egy megrendelést a dolgozók, ő továbbitja a beszerzőknek.
Állítólag minden anyagi gondja meg fog szűnni, annyira jó a fizetés. Eddig tudtuk hogy 350 nettót keresett, mindig mondta. Anyagi gondjai miatt minden hónapban kölcsönkért így is akár 100 ezer körül is. Magyarul szerintem 500-700 ezer nettót kaphat, de nem nyilatkozik csak mosolyog, nagyon odavan most hogy milyen állása lett.
Létezik hogy informatikai képzettség nélkül egy ilyen állásban ennyit keressen? Mi lehet ez az állás? Nekem olyannak tűnik mint egy recepciós. Felveszi az igényeket, majd továbbítja. Nagyon kiváncsi lennék (nem irigységből, én is jól keresek!), kicsit hihetetlen ez a dolog.
Hat ez egy kozepesen alul levo supportos kollega, kb tenyleg mint egy titkarno. Nem informatikai, nem igenyel szakkepzettseget, donteis (es igy felelossegi) jogkore sincs, ez semmi.
Eddig sem keresett 350-et, ennel tobbet meg vegkepp nem fog, kamuzik.
Cseppet se irigyeld. 2 éven belül lecserélik a gyereket valami app-ra.
Bár ha ilyen sokba kerül ő a cégnek, még hamarabb is. Egy menedzseri tollvonás az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!