Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van értelme jelentkezni egy...

Van értelme jelentkezni egy munkára ha elvárás a jogosítvány de nekem nincs?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 1. 11:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Műszakvezetőnek talán azért kell,hogy bármikor oda tudjon menni, minél előbb.

Amúgy meg talán érdemes jelentkezni. Ha nem kell jogsi, csak dísznek írták oda, van esélyed. Ha valóban kell jogsi, akkor viszont megpróbáltad, ennyi...

Igaz, most jut eszembe...

Lehet, hogy azért írják a jogsit, mert van olyan,hogy akár hajnal 2ig kell maradni, ameddig kész nincs az adott munka,amit várnak.

És nyilván, ha vidéki városról van szó, hajnal 2kor MÁR NINCS busz. Tehát, aki marad és nem biciklivel, meg kocsival, robogóval van, az csak gyalog tud hazajutni...És lehet, az ilyen dolgozót haza kell vinni.

(Az én volt munkahelyemen volt olyanra példa, hogy egy munkának kész kellett lennie, várta a kamion és addig nem volt néhány embernek hazamenés, ameddig az adott munka le nem ment. És közel 11kor megy el az utolsó busz, utána semmi. És lehet, hogy hajnal 2re végeztek. Ha én maradtam volna, nekem már csak a gyaloglás jutott volna a sötétben, éjszakában,vagy a csoportvezető jóindulata miatt hazavitt volna.)

2020. ápr. 1. 16:30
 12/14 anonim ***** válasza:

"Ha én maradtam volna, nekem már csak a gyaloglás jutott volna a sötétben, éjszakában,vagy a csoportvezető jóindulata miatt hazavitt volna.)"

Akkor már minek is. Leteszed a batyut a sarokban, vagy összetolsz két padot, aztán már jobban jársz. Csak a belépőkártyát kell lehúzni a formalitás kedvéért.

Igen, csak éppen könnyen lehet, hogy mostanában ilyesmit se engednek.

Ne feledjük, hogy nekik nem elsősorban a napi bérköltség lehet a nagy összeg mimt vállalat, hanem az esetleges büntetés, ami ennek sokszorosa.

2020. ápr. 1. 16:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyébként az előző posztba "a csoportvezető jóindulata miatt hazavitt volna" kitétel szintén egy érv a mellet, hogy miért kellhet egy ilyen pozícióba kocsi, az azt vezetni tudó műszakvezetővel. Ezért is!

Bár könnyen lehet, hogy jelen helyzetben ezt pont a járványveszélyre hivatkozva megtagadná - menjen mindenki úgy, ahogy tud!

Hogy ne érje vád a ház elejét, hogy mindenféle kitalált történetekkel dobálózom, elmondom, hogy ÉN így tennék hasonló helyzetben, hacsak nem kapnám külön utasításba a feletteseimtől, hogy a későn végző jómunkatársakat is fuvaroznom kell :)

Na mondjuk tegyük hozzá, hogy nem dolgozom, és nem is kényszerülök rá, illetve nem is akarok ezen a területen, nekem ilyet nem kell.

De ha kéne, most ez is biztos szóba kerülne, ha nekem kéne alkudozni.

Csak úgy: lehet, hogy jelen helyzetben jobban megérné sima melós állásra pályázni, ha az előírt feltételek nincsenek meg, ha csak kell a pénz. Ahhoz nem kell semmi. Előlépni meg később is lehet.

2020. ápr. 1. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Attol fugg, milyen a pozicio. Sok helyen leirjak, de ez foleg olyan allasoknal szamithat, ahol effektive kell vezetned vagy nem jutsz elo oda BKV-val. Nekem is volt h előírtak de ennek hianyaban is felvettek
2020. ápr. 2. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!