Van értelme jelentkezni egy munkára ha elvárás a jogosítvány de nekem nincs?
Van.
Ha nem kifejezetten sofőr állás, semmi veszítenivalód nincs. Én is jelentkeztem olyan helyre anno, ahova a végzettségem nem volt még meg, mégis engem váélasztottak...
"De nem értem miért kell jogosítvány egy müszakvezetönek gyárban?"
Az megvan, hogy egyre növekvő járvány van...?
Ki tudja, mikor vezetnek be totális kijárási tilalmat, amikor csak munkáltatói igazolással lehet mozogni, és szigorúan csak a munkahely és lakóhely közötti legrövidebb útvonalon?
Ki tudja, mikor állítják le teljesen a tömegközlekedést, vagy állítják meg félóránként a vonatokat a megyehatárokon, mert koronavírusgyanús embert találtak rajtuk?
Ilyen helyzetben érthető, hogy nem akarnak szrakodni azzal, hogy beszólsz mint műszakvezető, hogy "bocs főnök, nincs se busz, se villamos, de a beosztottak majd biztos ellesznek valahogy!"
Arról nem is beszélve, hogy egy műszakvezetőnek nyilván a felsőbb vezetőkkel is találkozni kell, akik meg érthető módon nem akarnak kezet rázni azzal minden nap, aki két és fél órát buszozott a fertőző zombik társaságában.
Örülj, hogy még egyáltalán van gyár valahol...
Ez őket alapesetben nem fogja sztem érdekelni, már ha találnak olyan jelöltet, aki beleillik az elképzelésükbe, ahogy kiírták az állást: itt van a 35 éves vállalati Trabant, itt van az igazolás, benzint számlára térítjük, aztán te bent vagy itt minden reggel 7-re akár 200 melós van itt, akár 5. Mert gondolom, így képzelték el.
De ettől függetlenül add be, viszont megjegyzés rovatba írd oda mindenképpwn amit előbb írtál, hogy szükség esetén kerékpárral is be tudsz járni a gyár közelsége miatt (ez utóbbi a költői túlzás).
Aztán ha nem találnak jogosítványos jelöltet, így te még mindig szóba jöhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!