Mi a véleményetek az alábbi állásinterjún történtekről?
Ja ès utána elolvastam a blogjában és a feladatokra se szabad rákérdezni meg a bèrre se még a második körben sem!
Csak szerintem teljesen fogyatékos? Eddig akárhányhelyen voltam magàtól mondták a bért,feladatokat rà se kellett kérdeznem.
Kezdő vagy még, majd belejössz.
Legközelebb így kell csinálni: amikor telefonon / e-mailben időpontot egyeztettek, és nem kérdez rá a bérigényedre, akkormeg kell neki mondani, hogy rendben, érdekel az állás, X Ft a havi bruttó bérigényem, Y nap a felmondási időm (ha van), belefér-e önöknek.
Alap dolgokat (bér, munkaidő) már személyes találkozó ELŐTT le kell tisztázni, és akkor nem szórakoztok egymás idejével.
Nettó hülyeség. Társaságban talán nem "illik" vértől beszélni, de egy állásinterjún???
Kb, mintha azt orvos azt mondaná, hogy illetlen dolog a betegségeidet szóba hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!