Ha az ember eddig csak termelésben (betanított munkás) dolgozott, mit tud felmutatni egy, szellemi-munkakörről szóló állásinterjún?
Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 19:46
1/10 anonim válasza:
mondjuk egy nyelvtudást, amit munka mellett a szabadidejében tanult meg?!
2/10 anonim válasza:
Igen, nyelvtudást, esetleg egy elvégzett képesítést.
3/10 anonim válasza:
Látom az első válaszoló nagyon tisztában van vele milyen is egy gyári betanított munka...szabadidejében mellette nyelvtanulás? Normális? Szabadideje sincs annak aki gyárban dolgozik.
4/10 anonim válasza:
Gyári munka mellett készültem fel anno nyelvvizsgára.
5/10 anonim válasza:
Biztos nem folyamatos 3 műszakos mellett
6/10 anonim válasza:
Nem is minden gyári munkás jár folyamatos műszakban dolgozni.
7/10 anonim válasza:
Én 3 műszakban gyárban végzek szellemi munkát és még úgyis azt mondom, hogy elég nehéz emellett tanulni. Munka után zombi az ember. Főleg délelőttös meg éjszakás műszak után.
Mikor hazaérek reggel 7-re és alszok délután 3-ig utána örülök ha ébren tudok maradni nem hogy még tanuljak is valamit. Mondom ezt úgy, hogy van diplomám. Szóval sima gyári munkásnak szerintem esélytelen képezni magát munka mellett.
8/10 anonim válasza:
Ezt mondom, de a sok okos aki még 1 pertcet sem dolgozott gyárban betanított munkásként jobban tudja.
10/10 anonim válasza:
Rátermettségét, intelligenciát, pozitív viszonyulását a világhoz, a munkához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!