Mit gondoljak a munkahelyemről (szellemi munkakör) ha más munkahely részállásra többet adni mint itt főállásra?
Egészen eddig akkor voltaképp alul voltam fizetve át voltam verve? Részállásra, 30 órára többet fizet az új, mint a mostani a 40 órára.
Akkor egészen eddig egy balek voltam hogy egy napot is itt voltam?
"Ha felvennének"
Felvettek. Múlt idő. Már itt vagyok az új helyen.
"Részállásra, 30 órára többet fizet az új, mint a mostani a 40 órára."
Valóban fejben még mindig "mostani" meg "új" helyek, miközben az új azóta mostani lett, a "mostani" meg múlt idő. Szerencsére.
De ez a kérdés lényegén semmit se változtat
Nos, két lehetőség van. Ha beválsz az új munkahelyen és karrier szempontjából ez így rendben van, akkor igen, balek voltál.
Ha a közeljövőben kiderül, hogy alkalmatlan vagy az új helyen és a régi az a szint, amit el tudsz végezni, akkor nem. Nem voltál balek, pusztán annyit érsz a munkaerőpiacon.
"hogy alkalmatlan vagy az új helyen "
De miért ez a kiindulás? Mellesleg nem kell alkalmatlannak lenni ahhoz hogy valakit elküldjenek. Láttam én már olyat hogy hibátlan embert tettek lapátra mert kellett a hely egy főnöki havernak.
Aki meg egy link tróger volt, de mégis ő kellett -mert ő haver volt.
"De miért ez a kiindulás?"
Hol volt ez a kiindulás? Ez az egyik lehetőség...
Igen, tudjuk, mindig van egy csókos mindenhol, aki miatt szív másik 100 ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!