Fogadás után a főnököm nem hajlandó kifizetni a nyereményem, mit tehetek?
Úriember biztosra nem fogad - ez vmelyik filmben volt. Szerintem Te biztos voltál magadban, hogy megnyered a fogadást. Nincs ezzel baj, mármint a magabiztossággal. Csak tudni kell helyén kezelned a dolgot. Elhitted, hogy a főnök fizetni fog, még úgy is, hogy Te is? Ha igen, akkor naív vagy. Én nem hinném el, hogy vki ezért fizet, még egy borzasztóan nagyon gazdag ember. Mert épp azért fogad mindkét fél, hogy az egyik elveszti. De mi van, ha mégis nyer? Azt írod, hogy Te fizettél volna. Hááát, úgy legyen, bár én nehezen hiszem el, ebben nem fogjuk tudni meggyőzni egymást.
Mérlegelni kellett volna, hogy megér-e ennyit vagy sem. Inkább vetetted volna fel kamerára a manővert, feltetted volna a youtube-ra vagy kerítettél volna olyan céget, akit ez érdekelhet, reklámarcnak jó lennél és még kereshettél is volna vele.
Máskor gondolkodj, nehogy aztán olyanba fogadj, amiből felelőtlenség lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!