Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem bírok gyàrban dolgozni,...

Nem bírok gyàrban dolgozni, inkàbb kinyírom magamat?

Figyelt kérdés
Ma visszamondtam egy gyàri melót, mert olyan emberek voltam ott, hogy arról jobb nem is beszélni, illetve nem tudtam pontosan, hogy miről van szó, hogy sor mellett kell dolgozni. Csecsemő és kisgyermeknevelő fősulit végeztem, de nyelvvizsga hiányàban még nincsen diplomàm. Angolul beszélek/értek vmenmyire, de kiestem az utóbbi időbe. Voltak kisebb munkàim, de eddig anyagilag megtehetjük, hogy ne dolgozzak, ami persze tudom, hogy nem követendő példa, de màsik szakon szerettem volna tovàbbtanulni, de most olyasmi történt a csalàdban, ami miatt nem tehetem meg tovàbb.. Szàmítógépbem sem annyira vagyok otthon, tudom, gàz, de màr tanulgatom netről, de az a baj, hogy olyan gyors még nem vagyok benne, ahogy gondolom egy munkahelyen kell. A lakhelyemhez lenne jó, ha viszonylag közel lenne, szakmàmbam is szívesen elmennék, pedig nem ebben képzeltem el magamat, de nincsen most semmi.Màr takarítónői àllàst is néztem, de a munkàltató inkorrektnek tűnt màr az elején, ingyen akart dolgoztatni, amíg nem végzek el vmilyen munkavédelmi képzést..
2020. márc. 5. 13:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Babysitterre gondoltam, ragasztgattam màr ki hirdetéseket, de egyenlőre semmi...
2020. márc. 5. 23:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"csak dajkàt tudott bejelölni a hölgy, mint keresett àllàs, mert nincsen meg a diplolàm.. Ami azért teljesen màs munkakör, mint amit én tanultam, szerintem..."

Bakker, ne haragudj, kérdező, de ha nincs meg a diplomád, akkor vedd tudomásul, hogy JELENLEG nem lehetnek magasabbak az igényeid, mint a végzettséged!!

Szóval inkább öngyilkos leszel, minthogy elmenj dajkának? Hát, ne haragudj... Nagyon-nagyon rossz fajta gondolkodás.

Én írtam a 6-os válaszomban az óvodát. Elmész dajkának (nagyon más munkakör??? Aztán miért, a gyári nem? Vahy itt nem gyerekekkel foglalkoznál, mint egyébként is) leteszed a nyelvvizsgát és utána lehet, hogy épp ebben az óvodában akár magasabb szintre is léphetsz. Vagy ugródeszkának jó egy másik munkahelyhez.

Szóval lenne lehetőséged, csak az számodra "alacsonyabb rendű" munka. Pffff. Legalább lenne rálátásod a dolgokra, nem így, hogy gyárba jelentkezel.

2020. márc. 6. 05:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ragasztgattál ki hirdetéseket? Hol élsz, a 20. században?

Tele van a net bébiszitterkereső oldalakkal, jófogáson is vannak. Ha te ennyire nem értesz a nethez,akkor kérd meg egy barátodat, hogy segítsen beregisztrálni egy ilyen oldalra. Biztos vagyok benne, hogy Gödöllőn is keresnek, de szerinted mennyi esély van rá,hogy épp a te kiragasztott hirdetésed mellett sétálnak el?

2020. márc. 6. 09:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg nincs szakmád, nincs felsőfokú végzettséged, hiszen nincs a kezedben a diploma. Az elvárásaidat ennek megfelelően kell alakítsd. Nagyon rossz a gondolkodásmódod, nem másik szakot kell elkezdeni, hanem megcsinálni a nyelvvizsgát, hogy a kezedben legyen a diplomád. Nézz utána a diplomamentő programnak...
2020. márc. 6. 14:33
 15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon jól tudom, hogy először az elsőnek kell megtennie. De azêrt (is)kellene a diploma, hogy ne tudjam szàmíttatni a màsik fősulihoz, mivel csak úgy lenne meg a pontszàmom.
2020. márc. 6. 18:25
 16/18 A kérdező kommentje:
*meglenni*
2020. márc. 6. 18:26
 17/18 A kérdező kommentje:
*be tudjam szàmíttatni*
2020. márc. 6. 18:26
 18/18 anonim ***** válasza:

9. vok. Az, hogy kiragasztottad pár napja és semmi, ezen ne csodálkozz, hiszen pár nap telt el. Ráadásul most, a vírus miatt, 3x meggondolják, hogy kire hagyják a gyereket. Hiába, hogy a szülőnek lehet, mennie kell dolgozni, mert ne tud otthonról dolgozni. A dajka megfelelő állás lenne, ha hívnának, jó helyen lennél, mert lehet, hogy nem az lenne a fő feladatod, hogy az ovisokra vigyázz, de az is lehet, hogy kevés az ovónő és kellene ott is besegíteni.

Bár, most a vírus miatt, lehet bezárják az ovit, így ez a kör most bezárult. Sőt, szerintem most még nehezen is vesznek fel új dolgozókat, miközben a nap telik. :(( Hát nem tudom, azért amikor látsz min. érettségis állást ott a lakóhelyeden, akkor jelentkezz rá, ha nem pont festőt vagy kőművest, elektronikai műszerészt, esetleg vendégkörrel rendelkező műkörmöst keresnek. Boltban eladó? Nem pont a LIdl-re gondoltam, de ruházatiban, rossmannban, 100 Ft-os bolt? Ok, most be vannak zárva, de nem örökre.

2020. márc. 15. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!