Milyen a kfc-ben dolgozni? Mennyit fizet?
Figyelt kérdés
Mekiben már dolgoztam korábban, kíváncsi lennék melyik a jobb?
És mennyit fizet a kfc
2020. márc. 4. 16:30
1/1 anonim válasza:
Szia,
tavaly 1150 volt a bruttó a főállásban levő kezdőknek, ez szerintem nagyon keves, iden emelhettek de nem tudom pontosan mennyit, eleg nagy a hajtás, úgy tudom, hogy napi 1-2 kaja jár 1 muszakban
A Starbucks szinten a Kfc cegcsoporthoz tartozik itthon, ott is keveset fizetnek, ott viszont csak kavet főzni es sütit kiadni kell, az nem erdekelne?, ingyen kave-ból 2-3 jár 1 muszak alatt, es úgy tudom 1 hónapos kepzes is van a munkakezdes előtt
Ha vendeglatasban akarsz dolgozni, akkor KFC, Meki, Burger King (itt pl nettó 180 jár a kezdőkenk), helyett másban gondolkozz, pl magánvállalkozások etteremi többet fizetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!