Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem bírok gyàrban dolgozni,...

Nem bírok gyàrban dolgozni, inkàbb kinyírom magamat?

Figyelt kérdés
Ma visszamondtam egy gyàri melót, mert olyan emberek voltam ott, hogy arról jobb nem is beszélni, illetve nem tudtam pontosan, hogy miről van szó, hogy sor mellett kell dolgozni. Csecsemő és kisgyermeknevelő fősulit végeztem, de nyelvvizsga hiányàban még nincsen diplomàm. Angolul beszélek/értek vmenmyire, de kiestem az utóbbi időbe. Voltak kisebb munkàim, de eddig anyagilag megtehetjük, hogy ne dolgozzak, ami persze tudom, hogy nem követendő példa, de màsik szakon szerettem volna tovàbbtanulni, de most olyasmi történt a csalàdban, ami miatt nem tehetem meg tovàbb.. Szàmítógépbem sem annyira vagyok otthon, tudom, gàz, de màr tanulgatom netről, de az a baj, hogy olyan gyors még nem vagyok benne, ahogy gondolom egy munkahelyen kell. A lakhelyemhez lenne jó, ha viszonylag közel lenne, szakmàmbam is szívesen elmennék, pedig nem ebben képzeltem el magamat, de nincsen most semmi.Màr takarítónői àllàst is néztem, de a munkàltató inkorrektnek tűnt màr az elején, ingyen akart dolgoztatni, amíg nem végzek el vmilyen munkavédelmi képzést..
2020. márc. 5. 13:05
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
A monotonitàs miatt sem bírnàm a gyàrat.
2020. márc. 5. 13:06
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Kinyírhatod, de az csak neked lesz "jó", a többiekre pedig még a te halálod terhe is rájuk esik. A problémákat megoldani kell, nem futni előlük. Vegyél erőt magadon, mert nem lesz jó vége. A gyár is valami.
2020. márc. 5. 13:09
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
Mi a kérdés tulajdonképpen?
2020. márc. 5. 13:10
 4/18 A kérdező kommentje:

Hogy milyen munkàt ajànlanàtok?

Igen, tudom, hogy a gyàr is valami, és minden tiszteletem azoké, akik bírjàk csinàlni, de nekem iszonyatosan lélekölő..:(

2020. márc. 5. 13:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ügyfélszolgálat?
2020. márc. 5. 13:40
 6/18 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Hogy milyen munkàt ajànlanàtok?"

Ha legalább azt elárulnád, hogy Bp-en, az ország nyugati vagy keleti részén keresel munkát?

Óvoda, családsegítő, stb nem próbáltad?

2020. márc. 5. 13:49
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Bébiszitterkedés? Az, hogy majdnem megvan a végzettséged, jó pont.
2020. márc. 5. 14:00
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
callcenter, ügyintéző
2020. márc. 5. 14:04
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Óvodában, bölcsődében dolgozhatnál diploma nélkül? Jelentkeztél a munkaügyibe? Ott szoktak lenni tanfolyamok, idegennyelvi is vagy akár hozzád kapcsolódó tanfolyam, szoci gondozó, stb. Nyilván attól függ, hogy indul, hol laksz. De nemcsak gyári munka van. Bolti eladó? Kis bolt, nagyobb bolt? Ápolónő a kórházban? Más is járt így, hogy a nyelv miatt nem kapta még meg a diplomát, de nem azon kesereg, hogy vége az életnek! Attól még megkérdezheted, hogy milyen adózással jár egy gyerekfelügyelet és ha nem Mucsajröcsögén laksz, akkor még lehetsz bébiszitter is és hirdethetsz bhol.

A számteket ne add fel, egyenlőre az excel Neked nem kell, a word, egy kis diagram kell és a többi, mappa nyitás, átnevezés, stb. stb, biztos találsz vmi alapfokút.

Adminos állás? Tudom, hogy 100ezren jelentkeznek, akkor Te leszel a következő. De küldeni kell az önéletrajzot.

2020. márc. 5. 22:56
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyosak vagytok.

Gödöllő és környékén lenne a legideàlisabb àllàst talàlni. Egyenlőre nincsen kisgyermeknevelői àllàs, maximum Budàn valahol..:/ Igen, be vagyok jelentkezve a munkaügyi központba, ott pl. csak dajkàt tudott bejelölni a hölgy, mint keresett àllàs, mert nincsen meg a diplolàm.. Ami azért teljesen màs munkakör, mint amit én tanultam, szerintem...

2020. márc. 5. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!